Vaša pisma, primedbe... Lakat krivina prema Petrovcu, voda u Petrovcu, ulica Četvrta, nadvožnjak, tribine na Stadionu!

09. septembar 2021. 07:10 Stavovi Pirot Plus Online

Nastavljamo, nema vremena za neka svečarenja. Kako beše ono - ŽIVIMO DA BI RADILI!

Odmah na posao!

Našim prijateljima iz Petrovca, najpre izvinjenje, a potom informacija.

Problemi u vodosnabdevanju će za koji dan biti rešeni. Vlasnici zemljišta odobrili su da se, kako kaže narod, "prođe kroz njihovo".

Saznao sam da će se raditi uskoro

 Drugo, vlasnici kuća, vikendica, šta sve, iznad Prčevca, na drugom kilometru treba da se jave u JP "Vodovod i kanalizacija".  Vas nema u saradnji sa njima. Treba da se sve krene od početka!

...................................................................

Juče sam sreo u mojoj ulici dečka koji živi na ulazu u Petrovac. Vi koji ste zaduženi za bezbedan saobraćaj u gradu i prema okolnim selima, krenite prema Petrovcu. "Lakat krivina" je opasna.

 Evo video snimak

..................................................................

​N.M.

Pozdrav Redakciji, posle silnih asvatiranja sela i naselja da li bi mogli da dodjete kod nas u naselje Nova bolnica, konkretnije Ulica četvrta koja je dugačka skoro 1km, ja imam 21 godinu i celog života gazim blato, tu su takodje i mnogobrojne komšije i mala deca koja takodje gaze blato i gaziće ako se nešta ne preduzme u skorije vreme, molim vas ako možete dodjite i snimite reportažu o našoj ulici (Ulica četvrta). Unapred zahvalan.

......................................................................... 

M.S.

Gospodine Paunoviću, po ko zna koji put  pitam

Ko treba da konačno sredi kolovoz na nadvožnjaku prema Bolnici? Prodjite i snimite!

........................................................................... 

Navijač Radničkog

Gledao sam ove utakmice Radničkog u Srpskoj ligi. Platio sam kartu i popeo se na tribune. Radnički pratim odavno. Sramota me bilo kakve su stolice bile na tribinama. Da ljudima bude neprijatno de sede u onoj prljavštini i đubrištu.

 Zaustavio sam vas kada ste ulazili na tribne. Vidim snimali ste izlazak igrača i tim.

Rekao sam vam da pitate predsednika zašto nema godišnjih karata. Niste pitali.

Rekao sam vam isto da ga pitate da li je moguće da su deca koja sakupljaju lopte plaćala kartu.

Niste pitali ni to. Zato vam sada pišem. Objavite bar moje pismo!  Rekli ste mi tada da ste snimali prljave klupe. Zašto niste objavili!

Poštovani

 Predsednik Radničkog je zvanično saopštio našem organizatoru da neće da daje izjave. Ovo je rekao kao direktor Toplane (nema prava na to).

 S obzirom da se radi o istoj ličnosti, smatrao sam da će me odbiti i za Radnički. Utoliko pre što i dalje stoji njegova lična zabrana (ne Uprave koja inače postoji na papiru) .

Odavno govorim da je Radnički organizaciono i kadrovski, saznaćemo koliko i finansijski, u problemima. Otuda je izgleda i ovo s tribinama, godišnjim kartama i naplatom karata!

 Evo kako tribine izgledaju