VAŠA PISMA! Ko čeka, (možda) ne dočeka

23. decembar 2021. 11:19 Stavovi Pirot Plus Online

Da li neko u Pirotu kontroliše red vožnje autobuskih prevoznika na linijama ka pirotskim selima? Nedopustivo je da renomirani prevoznik ne poštuje red vožnje iz nebuloznih razloga.
Juče sam čekao autobus koji saobraća ka Rasnici i koji prolazi kroz Barje Čiflik u oba pravca. Autobus se u povratku za Pirot nije pojavio! Čekali smo ga oko pola sata!!! I to, kako sam saznao, nije prvi put!
A razlog je nebulozan. Kako sam čuo od meštana Barje Čiflika - VOZAČ AUTOBUSA JE IZ RASNICE! I čovek lepo ode kući autobusom i ne vraća se za Pirot! A šta sa ljudima koji su čekali autobus u povratku, da odu u Pirot?!? Snalazite se kako znate! Mi, koji smo čekali autobus, smo morali da idemo taksijem u Pirot, dok je vozač autobusa otišao kući - AUTOBUSOM!
Nedopustivo da zbog ovakvog nebuloznog razloga (štednje, bahatosti ili čega već?!?) ispaštaju potencijalni putnici na ovoj relaciji!
Nadam se da će nadležni reagovati i da će se stanje normalizovati. Neshvatljivo je da ljudi na ovoj hladnoći čekaju autobus, a da se on uopšte ne pojavi...

Miomir Stanković
Selo Barje Čiflik