Uskoro sednice Gradskog veća i Gradske skupštine

17. maj 2019. 15:00 Lokalna samouprava Pirot Plus Online

Danas oko 12,30h dobili smo informacije o sednicama Gradskog veća i Gradske skupštine. Sednica Gradskog veća će se održati u utorak, 21. maja u 10 h . Gradska skupština zasedaće u petak, 24. maja u 10 časova.

Odbornici će, pošto većnici budu analizirali ovu značajnu temu, razmatrati donošenje Odluke o završnom računu budžeta grada Pirota za 2018. godinu.

Na dnevnom redu je i Plan detaljne regulacije "Punkt za održavanje državnih puteva I i II reda" u zoni Pirot Istok, Koncesioni akt za poveravanje delatnosti gradsko-prigradskog prevoza putnika.

Odbornici će razmatrati Operativni plan odbrane od poplave za vode II reda , kao i program zaštite životne sredine za period do 2023. godine

Potom slede dve takodje životne teme, Plan bezbednosti saobraćaja za ovu godinu i Odluka o uslovima i načinu snabdevanja toplotnom energijom.

Posle dužeg vremena razmatraće se predlog Rešenja o odredjivanju naziva ulica, Odluka o upravljanju grobljima i sahranjivanju kao i saglasnost na idejno rešenje spomen obeležja u Krupcu.

Kao i do sada, odbornici će na kraju razmatrati odluke iz imovinsko pravne poblasti, biće razrešenja i imenovanja i odbornička pitanja!

Izvinjavamo se posertiocima Portala i Slušaocima našeg radija što sa zakašnjenjem objavljujemo detalje o sednicama Veća i Gradske skupštine. Prema saznanju i infomacijama koje smo dobili od naših "insajdera" materijali za sednicu bili su uradjeni ovih dana i poodeljeni odbornicima kao i "Oglasnoj tabli"!

Sednicu ćete na našem Portalu moći , kao i uvek, da pratite "iz minuta u minut"!!

PC

Nas zaista ne interesuju "kumovske veze", da bi čak i pre odbornika dobili Dnevni red sednice !

Slično kao i o sednici Gradskog štaba koja je bila zatvorena za sve medije, osim za jedan. Da li pretpostavljate za koji ! Naravno da znate !

Kum nikada "nije dugme"!