U novogodišnjoj noći Goca Tržan će uveseljavati Piroćance na trgu. Dom kulture u Pirotu realizovao veliki broj programa tokom ove godine

20. decembar 2019. 10:10 Kultura Pirot Plus Online

U Medijacentru Doma kulture danas je održana konferencija za novinare na kojoj je direktor, Miško Ćirić, ukazao na realizaciju brojnih programa tokom 2019. Čirić smatra da je svaki od posetilaca mogao da u mnoštvu događaja pronađe ono što ga interesuje, i istakao da Dom kulture svoje programske aktivnosti završava 31. decembra, a sa novim kreće 01. januara.

Dom kulture je tokom godine pružao logističku podršku mnogim događajima, svaka od škola u gradu je svoju svečanu akademiju realizovala u Domu kulture, a pomagalo se i u samoj organizaciji događaja. Bioskop je takođe dobro radio kaže Ćirić. Pored toga on je najavio i koncert Goce tržan u novogodišnjoj noći.

Početak naredne,2020. godine biće u znaku obeležavanja slave Doma kulture i Sajma knjiga koji će se održati od 17. do 25. februara.

Prema tradiciji Dom kulture priređuje koncert svojih  folklornih ansambala i horova. Više o tome rekao je, Borivoje Stojanović, umetnički rukovodilac folklornih ansambala.