Tužna pobeda za rastanak

16. jun 2014. 07:56 Sport Pirot Plus Online

Srpska liga, 30.kolo
Pirot, Radnički -Dubočica Leskovac 3:0 (2:0)
Radnički: Ilić 7, S.Stojković 8, N.Ćirić 7 ( Todorović), Nikolić 7, S.Ćirić 7 (Manojlović), B.Mančić 7, Spasić 7 , Ristov 7, Tolić 7 (Vlajković), M.Mančić 7, A.Stojković 7

Sudije: Mladen Anđelković (Vranje), Miroslav Dimitrijević (Bujanovac),Vladimir Đuričić (Leskovac)

Kakvo prvenstvo, takva i poslednja utakmica! Dubočica je utakmicu počela sa DESET FUDBALERA, na klupi samo trener,nema rezervnih igrača. Nasuprot ovom klubu bogate tradicije prvo mesto, to i vrapci znaju UBEDLJIVO je osvojila ekipa iz sela nadomak ovog grada!
Igra se na jedan gol, desetak minuta ,,muke,, je prošlo nema golova.
Bez motiva, želje, svima je fudbal na Istoku preko glave.
Na tribinama nešto više ljudi nego na terenu!
Živeo MUNDIJAL, dodje kao melem na ove ,,rane,,!

Da,pao je prvi gol.Talentovani Božidar Mančić ( igrao juče za podmladak) centrirao je sa leve strane, a Denis Ristov ,jedan od boljih ove sezone, je glavom šutirao u padu i postigao gol!

21.minut Goool Denis Ristov 1:0

Prva lopta ka Voji Iliću u 25. minutu iz slobodnog udarca,mladi golman domaćih je odlično intervenisao.Pre toga u listu strelaca mogli su da se upišu Nikola Ćirić i Aca Sojković. Zabava ! Gledaoci prepričavaju mundijalske utakmice,košarkaški derbi naravno i dobacuju gostujućem treneru da ,,nešto menja,,Šofer je na tribinama!!!

Leskovčani se povremeno reše da predju centar,ali lako gube lopte jer i kod njih sve ide ,,preko volje,,! Konačno aplauz sa tribina remeti tišinu! Nikola Ćirić centrira,a Aca Stojković povećava svoj ,,golovni saldo,,!

39.minut Goool Aca Stojković 2:0

Ruku na srce, domaći igraju dobro,posebno na sredini.Tolić, Ristov,Spasić odlično funkcionišu,namestili su pet -šest prilika!
Čekamo kraj prvog dela, zvuk pištaljke, Piroćancima ,,dragog,, dobro znanog arbitra iz Vranja i njegovih takodje ,,vrlih,,saradnika.
,,Nisu odavde,, danas! Bez posebnih poruka,valjda!

Kraj prvog poluvremena! Ostalo je 2:0! Dosta je !

Počelo je drugo! Na početku evo kontraslike,nije nas mrzelo na glavnoj tribini,gde je nekada bilo ,,krcato,, prebrojali smo OSAMDESETSEDMORO ljudi!
Ko ih je oterao? Nagradna igra!
I informacija koju sam sad saznao! U dresu sa brojem OSAM kod Leskovčana je njihov odlični GOLMAN PETROVIĆ! ,,Sta reći,,?
Dole na terenu ,,viktorija,, redjaju se napadi! Izgleda da nema više ambicija da se mreže tresu!
65 .minut i dalje 2:0!

Još samo nekoliko minuta do kraja prvenstva koje treba upamtiti po nanetom zlu fudbalu! Sve ostalo obrisati i krenuti od još jednog početka.Ovo vazi i za Radnički, ali i Dubočicu! Biće dobro fudbalu kada ovi timovi budu u Prvoj ligi!

Pred sam kraj,Nikola Ćirić se upisao u strelce. A mogao je i ranije,više puta kao i M.Mančić,A.Stojković...
86 . Minut Goool Nikola Ćirić 3:0