Tri nezgode na magistralnom putu i napad sekirom na lekara Hitne pomoći

19. januar 2013. 19:21 Gradska hronika Pirot Plus Online

Današnji dan biće upamćen i po tri saobraćajne nezgode koje su se dogodile na magistralnom putu, od sela Obrenovac do skretanja za Regionalonu deponiju i jednom fizičkom napadu na lekara Hitne pomoći. U 8,41 minut kod skretanja za selo Obrenovac skliznilo je s kolovoza vozilo hitne pomoći bugarskih registarskih tablica. Teže povredjenih nije bilo.

Druga nezgoda dogodila se 4o minuta kasnije , kod petlje za Veliki Jovanovac. U nezgdi su učestviovala dva češka i jedan bugarski šleper I automobil iz Bugarske . Troje putnika u automobilu lakše su povredjena. Prekid u saobraćaju trajao je oko tri sata. Treća saobraćajna nezgoda dogodila se u 12,45 minuta kod skretanja za Regionalnu deponiju. Da bi izbegli sudar, auto smećar Komunalca I bugarski autobus sleteli su s puta. U autobusu je bilo desetak lakše povredjenih. Očevici kažu da se saobraćaj na magistralnom putu tokom prepodneva odvijao u otežanim uslovima zbog neredovnog čišćenja kolovoza.

Nesvakidašnji slučaj dogodio se jutros u 8,3o minuta kada je u Ulici Gavrila Principa , na službenoj dužnosti sekirom napadnuta tročlana ekipa pirotske Hitne pomoći. Povredjenih nije bilo, jer se ekipa Hitne pomoći sklonila u kuci napadača. Interventna jedinica najpre je napadača prevezla do Bolnice, a potom je priveden u Stanicu milicije.