Svilarov novi predsednik Košarkaškog kluba Pirot VIDEO

25. jul 2014. 08:29 Sport Pirot Plus Online

Akademski, primereno Klubu bogate tradicije, sinoć je na vanrednoj sednici Skupštine, izabran Upravni odbor i predsednik Košarkaškog kluba Pirot. Novi predsednik je Slaviša Svilarov, diplomirani ekonomista i finansijski direktor AHA Mura Prvi maj.U rukovodstvu jednog najboljih klubova u istoriji pirotskog sporta su doktor medicinskih nauka hirurg Aleksandar Lilić, koji će biti i potpredsednik Kluba, zatim Nenad Djordjević direktor Sportskog centra, Branislav Kostić, direktor Direkcije za izgradnju i dosadašnji predsednik Kluba i Marjan Jovanović vlasnik prevozničke firme ,,Maxa turs,,

Zoran Stojanović, predsednik Skupštine kluba otvorio je sednicu i pozvao delegate na konstruktivan pristup rešavanju problema u klubu.

U ime radne grupe obratio se dr Aleksandar Ćirić. On smatra da su odluke omogućile da se nastavi kontinuitet u radu jer će u novom rukovodstvu biti i ljudi iz ranijeg saziva. Izrazio je očekivanje da će Košarkaški klub ostvariti još bolje rezultate u narednom periodu.

Na Skupštimi je shodno Zakonu o sportu , Slaviša Svilarov izabran za zvanično lice koje će predstavljati Klub u svim sportskim i drugim institucijama, koji se na kraju obratio prisutnima. On je izrazio očekivanje da će Košarkaški klub ostvariti još bolje rezultate u narednom periodu.

Izborna Skupština održana je posle nuspele sednice na kojoj je ranije rukovodstvo podnelo ostavku. Na toj sednici izabran je samo predsednik Skupštine, Zoran Stojanović, koji je i predsedavao Skupštinom.

Sve odluke na Skupštini donete su jednoglasno. Nije bilo diskutanata.

Neposredno po završetku skupa održan je i prvi sastanak Upravnog odbora Kluba.