Srđan Mitić, advokat: Tražićemo izvršenje rešenja poverenika

27. decembar 2019. 13:48 Plus radio Pirot Plus Online

Da vas, po ko zna koji put podsetimo, da je  6. avgusta, 2015. godine tadašnji predsednik Radničkog, Aleksandar Ćirić objavio da je Radnički potpisao Ugovor o poslovno tehničkoj saradnji sa FK Čukarički Beograd,  a sve povodom odlaska talentovanog Dimitrija Kamenovića u Čukarički

Od tada  smo, u nekoliko navrata tražili da nam FK Radnički pokaže Ugovor. Borba za istinu bila je duga. Ćirić je, što se i očekivalo, otišao, nasledio ga je Zoran Nikolić, 29. juna 2017.

Dajte predsedniče, pokažite ugovor izmedju FK Radnički i FK Čukarički Beograd . Zašto se ustručavate, pitao sam ga javno ! Baš lepo, ako je potpisan znaćemo koliko će Radnički dobiti za "malog Diku", Zocinog sina. Pokažite predsedniče.

U medjuvremenu "mali Dika" kako se i očekivalo gradio je uspešnu karijeru. Igra već u mladoj reprezentaciji Srbije, nedavno  i u prvom timu protiv Zvezde.

Obratili smo se Povereniku za dostupnost informacija od javnog značaja i 20. decembra stiglo je Rešenje! Radnički je imao TRI DANA da objavi da li je potpisan ugovor. Ako jeste, pod kojim uslovima  je još jedan biser pirotskog fudbala otišao u Beograd!                                                                                             

Kakav je i red,obratili smo se  Srdjanu Mitiću , poznatom  advokatu u Srbiji, koji zvanično zastupa našu  Medijsku kuću Ani press , da preduzme  odredjene radnje , kako bi  sačuvao naš ugled.  Do dana današnjeg, odgovora nije bilo.  Stičemo utisak da se neko u Radničkom ili oseća nedodirljivim ili nema ugovor ili neće da pokaže.

  Urednica Ivana Stojanov danas je razgovarala sa Srdjanom Mitićem o daljim merama koje će preduzeti .