SPORTSKI VIKEND: Košarkaši Pirota i košarkašice Gimnazijalac Tigra na domaćem terenu u borbi za nove bodove

10. decembar 2021. 12:49 Sport Pirot Plus Online

Druga Muška Liga Srbije 

11.kolo 

Pirot : KK "Pirot" - KK "Mladost" Smederevska Planka 

11.12.2021. u 18 sati

Hala Kej

Kako je rekao Zoran Milovanović, trener prvog tima KK Pirota, u subotu u Hali Kej dočekuju još jednog ozbiljnog protivnika koji je u usponu forme, u pojačanom sastavu. Ekipa iz Smederevske Palanke, stari je znanac domaćoj ekipi, a odlični mečevi odigrani u prethodnim sezonama, ostaće upamćeni. 

On se nada povoljnom ishodu s obzirom na to da je ekipa Pirota u punom sastavu, bez povredjenih igrača, u dobrom ritmu treninga. 

Utakmicu je najavio i prvotimac KK Pirota Nikola Djonlić, uputivši i poziv, na ovaj derbi meč, svim ljubiteljima košarke. 

Trenutno stanje na tabeli raduje! Naši košakraši su na prvom mestu sa 19 bodova...9 pobeda i jednim porazom. 

....................................................................................

Druga ženska liga Srbije 

10.kolo 

Pirot - ŽKK "Gimnazijalac Tigar"  - " Novosadska ŽKA" Novi Sad

Hala Kej

12.12. 2021 u 18 sati

U narednoj utakmici, predstojećeg vikenda i ŽKK "Gimnazijalac Tigar" očekuje teška i fizički zahtevna utakmica. Sastaju se sa liderom tabele, ekipom "Novosadska ŽKA". 

Vladica Randjelov, trener naše ekipe rekao je da medju devojkama vlada dobro raspoloženje, s obzirom na to da su počele da redjaju pobede u prethodnim kolima. 

Sigurno neće nastupati Vlerija Ćirić, a još uvek je neizvestan nastup i Nadje Djordjević. Van stroja su i dalje Marija Marković, Jovana Petrović i Staša Bunčić

Mlada Jovana Ignjatović, u najavi meča, rekla je da su prethodne pobede dodatno unele smirenje i samopouzdanje u ekipu ŽKK Gimnazijalac, te se nada još jednom pozitivnom rezultatu. 

............................................................................

Treće futsal liga 

10.kolo 

Surdulica : KMF "Rudnik" - KMK "Pirot"

11.12.2021. u 19 sati