Slaviša Kokeza ponovo predsednik FSS

18. mart 2019. 10:00 Sport Pirot Plus Online

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviša Kokeza reizabran je danas na tu funkciju. Delegat Izborne Skupštine kao predstavnik FS RIS bio je i Vidojko Panajotović, član Izvršnog odbora FS RIS i predsednik OFS Pirot .

Naš novinar Ivana Stojanov, koja je razgovarala sa Panajotovićem, pitala je da li je bilo reči o tome da Pirot dobije teren sa veštačkom travom.

FSS Fudbalski Savez Srbije, predsednik Slavisa Kokeza, (Kokeza je bio jedini kandidat i dobio je novi mandat koji važi do 2023. godine).

On je na prvoj konstitutivnoj sednici Skupštine Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi izabran jednoglasno. Prisustvovalo je 68 od ukupno 69 delegata. Kokeza je predsednik Fudbalskog saveza Srbije postao u maju 2016. godine. Potpredsednici FSS-a su Nenad Bjeković, Marko Pantelić i Savo Milošević, a izabrani su i novi članovi odbora FSS-a.

Izvršni odbor čine: Slaviša Kokeza, Dragan Simović, Slobodan Ilić, Novica Tončev, Ilija Petković, Milan Karadžić, Miloš Miljanić, Nenad Bjeković, Dušan Mrakić, Marjan Rnić, Janoš Žemberi, Branko Stojaković, Saša Bajčetić, Dragan Lazović i Dragan Ilić.

Odbor za hitna pitanja pored Kokeze čine Nenad Bjeković, Ilija Petković, Dragan Simović, Novica Tončev i Slobodan Ilić.

Nadzorni odbor će činiti Saša Milivojević, Zoran Ignjatović, Nikola Uzelac i Traja Jovanović.

Izabrani su i članovi i predsednici disciplinske komisije FSS-a, komisije za žalbe i etičke komisije.