Senjak i Mladost dele vrh, Miša Nikolić "buši" mreže

10. septembar 2019. 07:24 Sport Pirot Plus Online

Okružna liga

2.kolo

Senjak-Vladimir Durković 4:0

Drugi vikend od početka jeseni na terenima Okružne lige Pirot doneo je efikasan fudbal. Na šest utakmica mreže su se zatresle 29 puta, pet više nego na premijeri nedelju dana ranije. Domaćini su opet zabeležili tri pobede, dok su kao gosti uspešni bili fudbaleri Željuše protiv Dragoša, a jedini remi zabeležen je u Izvoru, gde je Gnjilan otkinuo bod Napretku.

Senjak je nastavio u svom stilu. Ovog puta dodao je i drugu pobedu, nakon „ četvorke“ u mreži Berilovčana, uz odličnu igru svog najboljeg strelca, Miše Nikolića. Golgetersku seriju nastavio je iz finala Kupa Pirota i tokom prethodna dva vikenda. Protiv „ Durkovića“ postigao je „ hek – trik“, a na njemu su gosti iz Berilovca skrivili i jednaesterac u 16. minutu, koji je sigurno realizovao Marko Živković.

Miša Nikolić, trostruki strelac za Senjak

Posle meča svi su mu čestitali na tri postignuta gola, sa kojima je još jednom potvrdio kvalitete svog tima u trci za lidersku poziciju. Pored Senjaka, i Mladost iz Poljske Ržane se ističe u kanidaturi za najviši plasman. I oni su zabeležili drugu pobedu u sezoni koja je počela , što pokazuje da će biti još iznenađenja u Okružnoj ligi tokom jeseni, koja je „ otkucala“ tek prvih 180 minuta svog 27-og izdanja, od 1992. godine ....

Izvorci za sada igraju na „ nulu“. Ostvarili su dva nerešena ishoda, dok su bez osvojenog boda i dalje Dragoš, Zvezda i Vladimir Durković. Ali, vreme radi, i zanjih ....

Drugo kolo: Napredak – Gnjilan 1:1, Senjak – Vladimir Durković 4:0, Dragoš – Željuša 3:4, Zadrugar – Sloga 2:2, Mladost ( PR) – Spartak 3:2 i Padež – Zvezda 5:2.

Derbi kola u Gnjilanu

U 3. kolu igraju: Zvezda – Napredak, Sloga – Mladost i Vladimir Durković – Dragoš ( subota, 14. 09), Spartak – Padež, Željuša – Zadrugar i Gnjilan – Senjak ( nedelja, 15. 09). Početak svih utamica je u 16 časova. Derbi kola je u Gnjilanu.