Rukometašice Pirota otputovale u Zrenjanin bez Ivane Savić, Selene Tančić i golmana Marijane Tošić. Vratila se Simona Tančić!

30. april 2018. 07:30 Sport Pirot Plus Online

Super B liga

19.kolo

Zrenjanin : Proleter – ŽRK Pirot

Ako negde rukometašice Pirota imaju priliku na gostovanju, onbda je to danas u Zrenjaninu. Proleter se nalazi na pretposlednjem mestu, ne igra dobro , ima samo dve pobede i to je mogućnost koju treba iskoristiti. Pirotski tim krenuo je na dalek put u nekompletnom sastavu .

Prvi golman, Drinčićeva je već dugo povredjena, jutros je pred put trenutno prvi golman marijana Tošić, rekla da nije dobrog zdravstvenog stanja , Ivana Savić nije krenula zbog obaveza na poslu, Selena Tančić će morati na operaciju ramena, nije otputovala ni Jovana Ristić Nikolić . Dobra je vest da će Simona Tančić moći da igra! Danas će braniti treći golman, najmladja u timu Zorica Krstić.

Bez obzira na probleme , Marija Ilić, koju smo čuli u putu, rekla nam je da će naša ekipa danas protiv Zrenjaninki pokušati da se pobedom primakne sredini tabele, što bi se smatralo uspehom , sobzirom da su naše ove sezone prvi put u ovom rangu takmičenja.

Pobeda u Zrenjaninu dobija na značaju, jer u sledećem kolu u Pirot dolazi Minakva, najbolja ekipa u Ligi.

19.kolo