Rukometašice Pirota do 40.minuta bile u vodjstvu i u finišu pretrpele ubedljiv poraz!!!

10. mart 2019. 20:43 Sport Pirot Plus Online

Super B liga

14.kolo

Kučevo : ŽRK Kučevo ŽRK “Pirot” 28:22 ( 11:12)

ŽRK”Pirot” : Marijana Tošić, Ivana Savić 2, Jelena Stojanović 1, Ivana Ćirić 3, Selena Tančić 5, Simona Tančić (K) 3, Danijela Kričak 6, Dragana Zdravković, Anastasija Stoilkov, Gergana Grozdanova 1, Saška Antić 1, Milica Tošić, Marija Ilić.

Da li to postaje problem našeg tima? Rukometašice Pirota na gostovanjima "otvore" utakmicu dobro, u nekim trenucima imaju vodjstvo i kada se ukaže prilika da osvoje bodove, usledi pad u igri, udje se u seriju grešaka i olakša problem domaćinu.

Očigledno, kao da se uvuče neki "strah od pobede" nedostatak smirenosti, organizovanije igre i ono što zasluže u većem delu meča, na kraju se "prosipa"!!!

Piroćanke su igrale oslabljene u Kučevu. Jedna od najboljih, odlični pivot Miljana Djordjević još uvek leči povredu, golman Tatjana Abramović je obnovila povredu, što za pirotski tim znači mnogo. Kuriozitet, da je predsednica Kluba, Marija Ilić, upisana u zapisnik i u dresu sedela tokom meča. Za svaki slučaj, kako nam reče Maka, razočarana ovakvim porazom.

Domaće su imale minimalno vodstvo do 13.minita kada je Pirot izjednačio na 5:5 i do kraja prvog dela naše su "vodile" igru i prvi deo završile golom prednosti.

Ovo vodjstvo je na startu nastavka delovalo dobro na našu ekipu . U 38. minutu, Pirot je vodio sa 16:13. I tada je usledio pad i pirotska ekipa do kraja nije se mogla prepoznati.

Greške u organizaciji igre, u odbrani, neefikasno u napadu i domaće su "pobegle". U 48. minutu bilo je već 21:17 i tada se nije mogla da pronadje energija za povratak u igru. Od 57. minuta naše su primile četiri gola i meč, potpuno nezasluženo, završile ubedljivim porazom od ekipe koja po vrednosti nije bolja od Piroćanki.

- Ne znam šta se to dogadja. Igrali smo dobro, nastavili i u drugom poluvremenu i onda u poslednjih 2o minta to više nije bio onaj isti tim. Sigurno da nam Miljana mnogo nedostaje, Abramović takodje, ali za ekipu u kojoj imamo iskusne rukometašice, ovakav pad je već postao zabrinjavajući. Nije prvi put, razočarano, rekla nam je Marija Ilić, predsednica Kluba.

14.kolo

Rezultati

Sledeće kolo