Reagovanja: “Teniski tereni u korovu” (4)

17. oktobar 2019. 12:00 Gradska hronika Pirot Plus Online

Milan Surlandžis: Prekinite uništavanje najuspešnijeg srpskog sporta! Tenis i tereni u Pirotu zaista su u korovu

Poštovani sugrađani, prijatelji tenisa, sporta, mladosti i dece kao budućnosti našeg grada Pirota. Malo je reći SRAMOTA za izgled i zapuštenost teniskih terena i tenisa u Pirotu. Malo je reći sramota, za ovako bahat odnos pojedinaca, svih ovih godina, prema tako divnom i lepom prostoru za sport kakav su teniski tereni Grada Pirota. I na kraju, malo je reći sramota za "dopuštenje" da ti pojedinci tako otvoreno i "studiozno" godinama uništavaju Teniski klub Pirot i tenis u Pirotu.

Treba napokon reći DOSTA uništavanja! Mislim da što hitnije treba svi da se probude i dozvole i pomognu našem sugrađaninu Bojanu Todoroviću u obnavljanju teniskih terena i vraćanja tenisa u Pirot! Pa ne postoji samo sport koji se zove fudbal i/ili košarka u ovom našem gradu, koji treba da postoji i finansiira se?!

Smatram da odgovorni za uništavanje tenisa i teniskih terena u Pirotu moraju da plate za to.

Puna podrška našem hrabrom sugrađaninu Bojanu u njegovoj želji i snazi da spase tenis u našem gradu. Nema odlaganja poštovani gradski oci, sport je budućnost ovog grada i naše dece, a tenis mora biti najsvetlja tačka te budućnosti, ali i uz vašu pomoć!

Milan Surlandžis

Siniša Stanković: "Ni kost glodje, ni drugome daje"

Zainteresovana strana Bojan Todorovic ne trazi novac iz budzeta, samo odgovor lokalne samouprave ko nastavlja sa radom u Teniskom klubu. Za mesec dana pocinje zimska sezona,kada treba omasoviti clanstvo i izaci spreman na prolece za pocetak sezone. Da li je Teniski klub spreman za nastavak rada kada upravni odbor postoji samo na papiru, predsednik i sekretar ne dolaze u klub? U Teniskom klubu radi JEDAN radnik bez bilo cije podrske i plana rada. DONESITE ODLUKU!!! Ovo me podseća na onu narodnu "Ni kost glodje..."