REAGOVANJA! Direktor dr Goran Petrović kod svojih zaštitnika stvara lažnu sliku da "cveta cveće u preduzeće"!!!

21. decembar 2020. 13:00 Stavovi Pirot Plus Online

     

to me

Zdravo Nešo!

Sad je sve jasno, vi objavljujete istinu, a Pirotske vesti nešto drugo. Strašno je u kakvoj atmosferi živimo i radimo. Gradski čelnici, umesto da reaguju, peru ruke i "organizaciju rada prepuštaju direktoru". A nas zaposlene očigledno puštaju "niz vodu". GP izjavljuje kako je u bolnici sve super, a da su lažovi svi koji ne misle isto. Uskoro će nas proglasiti za domaće izdajnike i (ili) strane plaćenike.  

    Godinama je ista situacija. U više navrata dopisi sva 3 sindikata, peticije, ostavke oba predsednika UO-a, štrajk zaposlenih, hapšenja direktora... Prošlogodišnja peticija 77% lekara, iza koje je stala i Podružnica SLD... Sve to nije bilo dovoljno..

      Tebi Nešo narod veruje....zato ti i pišemo, da nam bar malo lakne....jer normalan mehanizam za smenu direktora izgleda ne postoji.

     I zadnji konkurs iz 2017. bio je farsa. Do danas GP nema rešenje od ministra da je direktor ili bar VD... Kao ni zamenik izabran na konkursu. Oni koji moraju da reaguju i oni koji odlučuju, zamajavaju zapošljene pričom o ponovnom formiranju ZC Pirot. Tako će, navodno, transparentnost da se reši problem, pa će nakon podele fotelja i "vuk biti sit i ovce na broju".

      Čekali smo da prođu izbori, jedni, drugi, treći... Da se u gradu napravi koalicija. Da se reši Kosovo, da Amerika izabere predsednika....

      Sad čekamo da prođe korona, da se svi zdravi vratimo normalnom životu. I zapošljeni i svi naši sugrađani. A onda nam preostaje samo generalni štrajk. Lekari, medicinske sestre i tehničari, nezdravstveni radnici. Svi sada vide da ih vodi čovek koji mrzi svoje kolege, koji vlada preko papira koje nemilice štampa i kod pretpostavljenih stvara lažnu sliku da "cveta cveće u Preduzeće".

    U ime bar 80% njegovih neistomišljenika, potpisnika prošlogodišnje peticije, za koje on kaže da su "šačica nezadovoljnika koji žele njegovu fotelju".

Srdačno te pozdravljamo.

 Grupa lekara, imena poznata redakciji