Radovi na objektu Lidl u završnoj fazi. Otvaranje Marketa sredinom septembra !

05. septembar 2019. 12:26 Privreda Pirot Plus Online

Pirot postaje sve bogatiji kada je snabdevanje robom široke potrošnje u pitanju. Otvoreni su neki od velikih marketa. Najveći pirotski snabdevač Marmil završava gradnju prodajnog prostora, Gali uveliko radi . Iz Zrenjanina je stigao Gomex .

Veliko interesovanje, već duže vremena, medju našim sugradjanima vlada za otvaranje marketa velikog trgovinskog lanca Lidl.

Ovih dana, u nekoliko navrata snimali smo radove.

U toku su završni radovi. Entetrerijer je pri kraju. prostor okolo objekta se asfaltira, radi se parking, osvetljenje, ulazne rampe, svetiljke... Juče smo uputili zvanični zahtev da nam iz Pres službe pošalju informnaciju o toku radova. Na tabli na ulazu u gradilište piše da će izvodjač radova Termomont Beograd prema dinamici završiti posao u prvoj polovini septembra. Završen je i prijem radnika. Očekuje se narednih dana dopremanje robe.

Evo zvanične informacije

Hvala na interesovanju za našu Kompaniju i izgradnju Lidl prodavnice u Pirotu. U nastavku je odgovor, a za eventualne izmene molim Vas da proverite sa nama.

Kao izvor informacija možete da navedete Lidl Srbija.

“Kompanija Lidl Srbija trenutno je u završnoj fazi gradnje i opremanja prodavnice u Pirotu, a radovi napreduju po planu i bez zastoja. O datumu otvaranja, kao i o svim relevantnim informacijama u vezi sa Lidlovom prodavnicom u vašem gradu, potrošači i šira javnost će biti blagovremeno obavešteni.

Kada je reč o zapošljavanju, proces selekcije je završen, a oko 30 novih kolega će u Pirotu u našoj Kompaniji imati mogućnost ličnog i profesionalnog razvoja, konkurentne radne uslove u pogledu finansijske naknade, benefita i radnog okruženja.

Svi zaposleni u Pirotu, kao i sve naše ostale kolege, na raspolaganju će imati i benefit privatnog zdravstvenog osiguranja.

Detaljnije informacije o procesu zapošljavanja i početka rada kolega iz Pirota nismo u mogućnosti da sa vašim sugradjanima podelimo zbog obaveze čuvanja poverljive informacije.

Lidl u Srbiji trenutno ima 29 prodavnica u 22 grada širom zemlje, a otvaranjem prodavnice u Pirotu potvrđujemo da smo veoma zainteresovani za dalji razvoj na tržištu Srbije, kako bi što više potrošača imalo prilike da se uveri u najbolji odnos cene i kvaliteta koji nudimo.

Lidlov asortiman sada broji više od 1.600 proizvoda u okviru koga je, pored Lidl brendova, zastupljeno oko 350 proizvoda domaćih dobavljača. Ono što nas izdvaja jeste kratkotrajna ponuda neprehrambenih proizvoda, koja se svake nedelje menja.“

Ukoliko i ubuduće budete imali pitanja, budite slobodni da nam se obratite za blagovremene i proverene informacije.