Radnički nema kome da kaže, da je teško i da žele bolje! (Evo nas!!!) Novinari otkazali KZN!

22. oktobar 2021. 11:11 Sport Pirot Plus Online

Srpska liga Istok

Stadion kraj Nišave

Nedelja, 24.10.2021

13,30 h

Pirot: Radnički – Hajduk Veljko Negotin

Radničkom nisu potrebni protivnici, ovaj Klub sam sebe pobeđuje. Da li je moguće da nema autoriteta, da interesovanje medija toliko palo, da su novinari počeli da ukidaju Konferencije za medije, da ih sami otkazuju.

Poštovani,
OTKAZUJE SE konferencija na medije zakazana za danas u 12:00, zbog zauzetosti predstavnika medija koji su angažovani na praćenju aktivnosti gradonačelnika Vasića danas u Visoku .

Ovu poruku je Biljana Stanković, sekretar naše Redakcije, dobila na svom službenom telefonu. Poslao je administrativac iz Kluba.

Koliko smešno, toliko i tužno!

Najpre, ono s početka, Radnički medijima nije interesantan.

Drugo, da li će to svita novinara, svi novinare što imaju obe televizije, onaj Portal sa dva profesionalca, uličnog fotografa i dvojice “spoljnih momaka” da će svi “jurnuti” danas u Rsovci. 

Ovo nisam doživeo!  

.................................................................................................

Pošto je i dalje  aktuelna zabrana Bratislava Ćirića, predsednika Kluba, da sredom ne mogu da radim svoj posao i posle treninga snimim izjavu trenera i nekog od fudbalera, što sam decenijama radio potpuno normalno i pošto Milan Mitić danas neće ići na KZN jer je otkazana, to sam morao da uznemiravam trenera Vidojevića i u telefonskom razgovoru, veoma kratkom, saznam sledeće.

Bojan Dojkić ne može da igra, ima parne kartone. Od povrede se nije oporavio ni mladi Miodrag Kamenović! Igraće Novak Petrović. Boža Mančić se vraća u tim. Sve ostalo je isto. Uostalom, Marko Vidojević i nema neki širok izbor da može da bira.

 Vidojević  očekuje da ekipa bude efikasnija. Na treninzima se dobro radi, momci shvataju složenost trenutka  i veruje da će forma da raste, kako bi se do kraja polusezone zadržali među vodećim ekipama.