Prva mera! Odustajemo od korona partija - "da đu iskoronimo"

09. april 2020. 16:37 Stavovi Pirot Plus Online

Jutro jeste pametnije od večeri i ja ću vam sutra, u svoje lično ime "otvoriti srce" i kazati koliko me sve rane, nanete u poslednje vreme bole i zbog čega ću morati da vam kažem što mi je na srcu.  I kako ću ili ćemo dalje!

Kazacu vam i šta valja činiti. Time ću mojoj divnoj ekipi, Ani, Ivi, Nikoli, Andriji (članovima porodice koji me trpe), Sonji, Ivani, Bilji, Ljubiši i Zoranu najaviti šta se to može dogoditi u dogledno vreme.

Neću, naime, nikome dozvoliti da me od žrtve pretvori u ubicu i baci tešku uvredu na moje čojstvo, iskrenost, profesionalan rad. 

  Sve mogu da mi uzmu, da mi unište Radio, da me vređaju lažima, ali da mi pogaze ono što smo moja sestra Marija, moj brat Milan i ja dobili od majke Zorice i oca Pauna, to neće moći po cenu života.

Ljudi, imam 72. godine. Ni smrt mi više nije daleka, a kamoli pomisao da ću se boriti do sudnjeg dana.

 Prva, bizarna odluka, koju vam sa žaljenjem javljam, da TEŠKA SRCA  ODLUČUJEMO da, mi, koji "UNOSIMO PANIKU" među vas, odustajemo od Akcije "CORONA PARTY" ili "AJDE DA ĐU ISKORONIMO". 

Naša iskrena težnja da budete hrabri, nasmejani, vedri, prsla je pred grubim sumnjama DA POSTAJEMO neko ko vas u ovo vreme uznemirava.

OPROSTITE

*Izvor: YouTube

Ko zna šta bi neko od naše iskrene želje napravio neku grubost i pokušaj da vam utičemo negativno na raspoloženje.

To je, dragi naši prijatelji.

Nemojte nam više slati komentare, neko će ih nazvati našom provokacijom.

Imate mnogo veće i bolje medije.

Čuvate sebe, da bi se sačuvali!

#Ostani Kod Kuće!

Ovo je naša pesma. Tekst: Nenad Paunović, muzika, aranžman i izvođenje - Grupa ,,Ćilim,,. Prvi put izvedeno na Svečanoj priredbi ,,Ljudi za novo vreme,,! Akcija je posle osam programa ukinuta!!! 

*Naslovna fotografija: Screenshot YouTube snimka sa kanala Daniele Vitale Sax