Problem grejanja u vrtiću "Prvomajski cvet" će uskoro biti rešen VIDEO

05. avgust 2015. 02:05 Društvo Pirot Plus Online

Tokom leta nekoliko objekata predškolske ustanove „Čika Jova Zmaj“ radi i na raspolaganju su deci koja moraju i u ovom periodu da borave u vrtiću. Zbog određenih radova u vrtiću „Prvomajski cvet“ u julu dežurni vrtić bio je „Bambi“, a sada je „Crvenkapa“.

Kada je upis dece u novu predškolsku godinu u pitanju konkurs je prošao, ali se i ovoga puta pojavila lista čekanja na kojoj je oko 100 deteta. Direktor PU „Čika Jova Zmaj“, Miloš Todosijević rekao je da će se u narednom periodu raditi na pronalaženju rešenja za smanjenje liste čekanja za šta već postoje određene ideje.

U vreme leta radi se na sanaciji i redovnom održavanju predškolskih objekata, pa je sa tim u vezi zamenjena stolarija u pojedinim vrtićima, okrečeni su vrtići, postavljaju se podne obloge i bezbedonosni podovi, kompletna sanacija električne mreže u Prvomajskom cvetu je urađena i još mnogo toga. Takođe, već izvesno vreme radi se na pronalaženju trajnog rešenja grejanja u vrtiću Prvomajski cvet i konačno je određen izvođač radova.