Prijateljska utakmica povodom Slave grada. Šampion Srbije ponovo u Pirotu!

17. avgust 2018. 22:33 Sport Pirot Plus Online

ŽRK Pirot - Jagodina 17: 31 (9:15).


Hala Kej


ŽRK Pirot M. Tošić, D.Pejčić, S. Pejčić 3,Savić, J. Stojanović 1, I. Ćirić 5, Selena Tančić 1, Simona Tančić 1. Danijela Kričak 1, J. Kostić 1, Abramović, M. Đorđević 2 , Gergana Grozdanova 2.


Državni prvak i pobednik Kupa Srbije , tradicionalno i ove godine gostovao je u Pirotu. Meč je posvećen Slavi grada, ali je zbog obaveza Jagodinki odigran ranije.

Marija Ilić, tvorac ovog "novog" Kluba oduševljena je večerašnjom utakmicom koja je rezultat veoma dobre saradnje sa šampionom Srbije


- Bilo je prelepo. Došao nam je najbolji im u Srbiji čime je izraženo poštovanje prema našem gradu i Klubu. Sa Jagodinkama smo uspostavaili veoma dobru saradnju i ljudi koji vode ovaj Klub s oduševljenjem dolaze u Pirot, čak i svojom inicijativom.


Naravno da je rezultat bio u drugom planu, ali, možemo da budemo zadovoljni igrom posebno u prvom poluvremenu. Imamo nekoliko novih igračica, mladje stasavaju, tako da uz standardne prvotimke, verujem da ćemo opravdati poverenje i sačuvati status Super B ligaša, kaže Maka Ilić.

Za pirotski tim debitovale su golman Tamara Avramović iz Zaječara i Gergana Grozdanova, rukometašica iz bugarskog grada Slivnica