Pirot dobija prvi ritejl park

10. septembar 2021. 15:02 Privreda Pirot Plus Online

Tropiko i Edita na svečanom otvaranju PULS SHOPPING PARK-a

Pirot će 16. septembra dobiti prvi ritejl park – PULS SHOPPING PARK i tako se pridružiti gradovima u Srbiji koji svojim građanima nude posebno iskustvo kupovine u tržnom centru na otvorenom.

Povodom otvaranja domaćini su spremili bogat muzički program uz nastupe mladih youtubera Tome Milovanovića i Mateje Vukašinovića, a potom Edite Aradinović (19h) i Tropiko benda (20.30h) Za dobru atmosferu pobrinuće se voditelji zabavnog programa i ceremonije otvaranja Marija Kilibarda i Inspektor Blaža.

Investitor Boban Mijalković kaže da je otvaranje ritejl parka od velikog značaja za Pirot i okolinu.„Kada smo počeli sa izgradnjom prvih objekata na ovom prostorunismo znali šta da očekujemo. Međutim, otvaranjem objekta Lidl u blizini dalo je pravu perspektivu celog ovog projekta. Tako se u hodu nametala priča o otvaranju ritejl parka, koji će biti pandam onom u Nišu. Da je projekat pravi, potvrdili su poznati brendovi koji će imati svoje lokale u PULS SHOPPING PARK-u - Lili drogerije, DM, Waikiki, JYSK, Sinsay, Sport Vision, N-sport… i još mnogo drugih”, istakao je Mijalković.

Program

17.30          Nastup youtubera - Toma Milovanović i Mateja Vukašinović

18.30          Svečano presecanje vrpce

19.00           EditaAradinović

20.30                    Tropiko bend

Organizatori pozivaju građane da se pridržavaju epidemioloških mera, uz napomenu da su tržni centri na otvorenom, poput ovog u Pirotu, veći deo vremena radili u skladu sa propisanim merama.

PULS SHOPPING PARK obuhvata prodajni prostor od oko 8.000 kvadratnih metara na kojem će biti odlična ponuda poznatih domaćih i internacionalih brendova. Za posetioce je obezbeđeno više od 100 parking mesta.