ODJEK SA SEDNICE! (drugi deo) Bila jednom jedna "teve"! Prva demokratska...

12. mart 2021. 13:44 Lokalna samouprava Pirot Plus Online

Drugi primer i još jedna "pohvala"!

Obično na kraju sednice, kada se odbornicima žuri i kada ga malo ko sluša, pojavio se naš čovek, dobrodušni  Izvorac, Ivan Panić, koji uvek po nešto pita.  Izadje Iva i pogodi u metu!

Bravo za "teve" i oni su konačno, zajedno s našom borbom, dragi prijatelji, ustali u odbranu  svinja na Kružnom putu.

Naš dragi, dobrodušni Iva, koji se sigurno, da nije bio sednice, ne bi nikada pojavio na ekranu "naše" nije očigledno u toku i ne prati.

Ne znam da li poznaje Ivanu V? Žena se javila posle naših pisanja o, da li nepotrebnom uništavanju svinja u selima na Kružnom putu, a mi smo nastavili da istražujemo.

Najpre Dejan Živić , Veterinsarska klinika, a potom, Niš, ništa, naša Melanija Mitić  inspektor, od odgovora ništa, ali nam je dala mejl na koji smo Upravi za veterinu poslali pismo.

 Ivo, druže, evo. Ako nema Gradska uprava, imamo mi, ako neki drugi mediji nisu pitali, pitali smo mi.

DILEME! Dokle zabrana čuvanja i prometa svinja za sela na Kružnom putu? Godinu dana je prošlo!

Stigao odgovor Uprave za veterinu! Povlačenje odluke zavisi od prisustva virusa u okruženju. Dalja nadležnost na regionalnim i lokalnim centrima

......................................................................................

 Eto, toliko

Bili su ovo ODJECI (prvi i drugi deo) sa sednice Gradske skupštine  koju smo, zahvaljujući direktnom prenosu na našoj RTV mogli da pratimo.

Da nije  bilo prenosa, možda  bi ponešto  sa ovog ekrana ostalo nedorečeno ili nepoznato ,"široj javnosti" kako vas inače zovu!...

 Ko zna!?