Od 6.septembra svakodnevna obaveštenja za gradjane koji žele da se prijave na Javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava građanima za energetsku sanaciju porodičnih kuća

03. septembar 2021. 09:34 Lokalna samouprava Pirot Plus Online

Obaveštavaju se građani koji žele da se prijave na Javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava građanima(domaćinstvima) za energetsku sanaciju porodičnih kuća na teritoriji grada Pirota za 2021. godinu, da će Komisija za realizaciju i nadzor nad izvršavanjem mera energetske sanacije stambenih objekata, počev od 06.09. 2021. do 14.09.2021. godine, svakog radnog dana, u vremenu od 17,00 do 19,00 časova, u Uslužnom centru-Jedinstvenom upravnom mestu, davati obaveštenja građanima u cilju pojašnjenja eventualnih nejasnoća koje se tiču prijava na Javni konkurs.

 

Dodatne informacije i obaveštenja u vezi Javnog konkursa mogu se i dalje dobiti svakog radnog dana na šalteru broj 14 Uslužnog centra-Jedinstvenog upravnog mesta Gradske uprave Pirot, u vremenu od 8,00 do 14,00 časova, na kontakt telefon 010/305-556 i E-mail: eekonkurs@pirot.rs .


Takođe, Komisija obaveštava građane da je izvršena izmena konkursne dokumentacije u delu Priloga br. 2- lista firmi/privrednih subjekata izabranih na osnovu javnog konkursa za privredne subjekte.

Kako je za naš portal rekao Bojan Ivković, trenutno postoji veliko interesovanje gradjana za ovaj program, ali je danas jedan privredni subjekt za meru ugradnje kotlova, odustao od sporazuma. 

Takodje, danas je na sajtu Ministarstva rudarstva i energetike objavljen novi Javni poziv koji je upućen lokalnim samoupravama za projekat sufinansiranja fotonaponskih elemenata za proizvodnju solarne energije, o čemu je Ivković govorio. 

*Obaveštenje Komisija za realizaciju i nadzor nad izvršavanjem mera energetske sanacije stambenih objekata