Novi tereni do kraja nedelje

25. mart 2014. 07:05 Babušnica Pirot Plus Online

U opštini Babušnica planirani projekti realizuju se planiranom dinamikom. Jedan od njih je izgradnja, još jednog, teniskog igrališta kaže Dejan Lazarević, predsednik SO Babušnica, za koji očekuje da ove nedelje bude završen a drugi je presvlačenje košarkaškog terena novom savremenom podlogom.

-Što ste tiče teniskog igrlaišta postavlja se glazura tako da će projekat ćbiti zavšren u toku ove nedelje ,ako vrem to dozvoli, a sva je prilika da hoće. Na prostoru starog igrališta uređuje se košarkaški teren, koji je presvučen asfaltnom podlogom. Tu ćemo staviti tartan, vrednost projekta je oko 1.5 miliona dinara i početkom sezone verujem da će i košarkaši i rekreativci imati dobre uslove –kaež Lazarević.

Lazarević napominje da su u toku i završni radovi prve faze na kapitalnom objketu a toje sportska hala.

-Institut iz Niša proverio je Halu, što se tiče statitke u ispravnom je stanju. Završni radovi prve faze Sportske hale su u toku, tu su ljudi iz „Estetike“, firme koja je radila halu. Završetak prve faze je oko mesec dana, a zatim kada imamo konačnu situaciju za prvu fazu, nadamo se da ćemo ako ne do Nove godine onda od tog dana za godinu dana zavšriti halu- kaže Lazarević