Ninoslavu Ćiriću, potpredsedniku Rukometnog saveza Centralne Srbije uručena plaketa za doprinos u razvoju rukometnog sporta

27. januar 2020. 07:00 Sport Pirot Plus Online

Na svečanoj akademiji Rukometnog saveza Vojvodine, Ninoslavu Ćiriću kao potpredsedniku Rukometnog saveza Centralne Srbije, uručena je plaketa za izuzetan doprinos u razvoju rukometnog sporta u Srbiji. 

U kongresnom centru Master, u Novom Sadu održana je svečana akademija povodom 70 godina postojanja Rukometnog saveza Vojvodine. Na poziv rukovodstva Rukometnog saveza Vojvodine svečanoj akademiji prisustvovao je Ninoslav Ćirić potpredsednik Rukometnog saveza Centralne Srbije, kome su tom prilikom u ime Rukometnog saveza Vojvodine plaketu za izuzetan doprinos u razvoju rukometnog sporta u Srbiji uručili predsednik  Rukometnog saveza Vojvodine Borislav Perović, generalni sekretar Rukometnog saveza Vojvodine Slobodan Višekruna i predsednik skupštine Rukometnog saveza Vojvodine Zoran Pašić.

Ninoslav Ćirić je čestitao značajan jubilej svima koji su utkali svoj trud, rad i pre svega ljubav prema rukometnom sportu i time doprineli da Rukometni savez Vojvodine ima zaista kontinuiran i veoma uspešan rad, svih ovih 70 godina. Ninoslav se zahvalio na dodeljenom priznanju i izrazio zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom, kao i nadu da će saradnja Rukometnog saveza Centralne Srbije i Rukometnog saveza Vojvodine biti uvek na ovako visokom nivou, a sve u interesu Rukometnog saveza Srbije i rukometnog sporta u Srbiji.