NEVEROVATNO! Radnički Niš vratio Milorada Kojića, prvog golmana pirotskog prvoligaša, na dve nedelje pred prvenstvo! "A, bre, Nišlije, ‘esmo prijatelji, el nesmo!

29. jul 2020. 11:35 Sport Pirot Plus Online

Očigledno da je došlo vreme da čovek mora da bude oprezan i da mnogo ne veruje. Ono "prijatelj" toliko se istrošilo, da morate mnogo da proveravete kako biste bili sigurni.

Radnički NIš i Radnički Pirot, trebalo bi da bude tako, dva su stuba srpskog fudbala na jugoistoku. Trebalo bi da je tako da blisko saradjuju, da se medjusobno poštuju i pomažu.

 Ruku na srce, bilo je dobrih primera, da ih sve ne pominjemo, ali i trenutaka kada su naša deca, kao naš Lule naprimer otišli u Niš lagano, i eno čujem da će mladji brat Nikole Petrovića, koji se vratio u matični klub, biti licenciran za prvi tim. Jagma je za "bonus" igračima, a "Lule" je pored Dike Kamenovića i malog  Mladenovića koji je u Partizanu, nešto najbolje što je "izraslo" ovde iz naše pirotske trave u poslednjih desetak godina.

  Elem uvek je "velika riba" bila sita!

 Dragoslav Jocić me danas iznenadio i preneo svoje uznemirenje. Da čovek ne poveruje! Nišlije su obrazložile da imaju problem, jedan golman povredjen. Medjutim, velika stvar za svaku ekipu je da ima dobrog "bonus golmana" faktički samo jedan mlad igrač starter!

Prijatelj Radnički Niš je juče vratio prvog golmana pirotskog Raničkog Milorada Kojića u svoje redove.

  Aman ljudi, prijatelji, prvenstvo je za dve nedelje!!! "A bre, Nišlije esmo prijatelji, el nesmo!?"

  Pitao sam Trefa da li mogu sa sportskim direktorom Draganom Tomaševićem da pokušaju kod Terze .

Mnogo teško,  Terza je hteo Patija, sve smo dogovorili , ali je mali odlučio da ide u Surdulicu.  Piroćanci kažu "s koje oči da ga pitamo"!

Na kakvim su sada mukama ljudi u Klubu, kakve li sve muke dodatne ima I Dejan Čelar. "Osovina" se urušila. Golman, štoper-centarfor!!

Videćemo danas kako će biti u Jagodini.

Neće vadlja Jončić biti rezervni golman!?( Šalim se, naravno!)