NENAD PAUNOVIĆ: Štrajk upozorenja. Posle razgovora, odluka o daljim merama i zahtevi gradonačelniku! Neću da ćutim

03. februar 2021. 17:49 Plus radio Pirot Plus Online

SAOPŠTENJE

Poštovani prijatelji!

Posle višemesečnog progona, strahovitog pritiska i torture nadamnom i našom Medijskom kućom, danas sam se odlučio za ŠTRAJK UPOZORENJA.

Želeo sam da u holu Gradske skupštine ostanem do 22h do koliko je dozvoljeno.

S obzirom na uznemirenje unuka, kćerke, supruge i zeta prihvatio sam reagovanje savetnika za medije u Kabinetu Ane Brnabić, Miloša Colića, zamenika gradonačelnika, mojih advokata Srdjana Mitića i Jovice Todorovića, Maje Rakovic, predsednice RAB Srbija i vlasnice NAKSI NACIONAL MREŽE, Željka Bodrožića predsednika NUNS-a, mojih prijatelja Miše Rajkovića, Dragija Pavlova, kao i vas sa fejsbuka i mesindžera, DA ŠTRAJK PREKINEM DO ČETVRTKA U 10 ČASOVA.

Naime, Miloš Colić je preneo poziv gradonačelnika Vladana Vasića, za razgovor u 9h.

Napominjem da ću u saradnji da svojim advokatima i advokatima NUNS-a I RAB-a pripremiti zahteve koje ću dostaviti Gradskoj upravi.

Podneću predlog da se podnese krivična prijava protiv Maje Mijalković zbog iznošenja netačnih podataka o našem radio programu i pristrasne ocene kvaliteta Portala.

Tražićemo da se poništi odluka Komisije za raspodelu sredstava kao pristrasna, a rad Komisije proglasi nesavesnim.
Tražićemo izbor nove komisije u kojoj će biti stručni ljudi UNS-a, NUNS-a i NEDAVNO OSNOVANOG UDRUŽENJA IT MEDIJA. 

 U zahtevu ću preneti kakve smo uvrede i napade doživljavali od strane saradnika Vladana Vasića.

Najveći problem bilo je objavljivanje prigovora i kritike naših sugradjana zbog brojnih problema koje imaju gradjani Pirota i meštani sela.

Jedan od zahteva uputićemo nadležnim organima da detaljno ispitaju poslovanje Radničkog 2015. i 2016.godine. Kao i sve načine finansiranja Agencije PINA NC, od strane Gradske uprave, javnih preduzeća i ustsnova.

Tražicemo i hitnu smenu ,,istaknutog" funkcionera Gradske uprave.

Napominjem da naši stavovi nemaju političku konotaciju i da izbegavamo da objavljujemo bilo kakva medjustranačka prepucavanja, osim sednica Gradske skupštine i retkih KZN.

PONAVLJAM, PREDLOG KOMISIJE ZA RASPODELU SREDSTAVA JE JOŠ JEDAN POKUŠAJ DA SE UGUŠI RAD NAŠE MEDIJSKE KUĆE.

Mnogim saradnicima Vladana Vasića ne odgovara naš istraživački rad, koji se pre svega odnosi na komunalne i zdravstvene probleme!

Medijska kuća ANI PRESS DOO

PIROT PLUS ONLINE - PORTAL

NAXI PLUS RADIO

Novinar, vlasnik

Nenad Paunović