Nenad Djordjević: Najpre su bili snovi, onda se rodila vizija, zatim su postavljeni ciljevi i usvojena gradska politika. Pirot mora da sačuva svoju decu, da bude Grad sporta. To smo i ostvarili!!!

23. decembar 2016. 13:00 Sport Pirot Plus Online

Zaista je teško reči i rangirati koja je oblast u Pirotu tokom ove godine bila najuspešnija. U serijalu Video Presing predstavljamo vam relevantne ljude iz mnogih oblasti. Svako od njih govorio je o uspešnim rezultatima.

Evo jedne oblasti, za koju smatramo da je, takodje, bila najbolja u Srbiji. To su i zvaničnici veoma često govorili ističući Pirot kao grad sporta i dobre prakse.

Nenad Djordjević, direktor Sportskog centra i ,,desna ruka,, gradonačelnika Vladana Vasića kada je u pitanju ostvarenje vizije, kaže da se bez toga, bez cilja, bez znanja i postavljenih osmišljenih zadataka i projekata ne može. Pirot je tu zaista bio medju najboljima.

Sve je imalo neki svoj redosled u stvaranju pravog grada sporta. Božićna škola sportova ,,posejala,, je te ,,klice,, , odakle su nikli talentovani sportisti. Ali i ne sam oni. Bilo je bitno skloniti decu od poroka, kompjutera...

Pirot je u Srbiji istaknut kao grad koji je kroz brojne projekte izgradio svoje objekte. Nenad Djordjević potvrdjuje da smo tu i zaista bili posebno vrednovani.

To je odvojeno iz Video Presinga za danas. Integralni razgovor možete pogledati u rubrici Video Presing. Sutra priču o pirotskom sportu, snovima i viziji nastavljamo. O šampionima u pojedinačnim i ekipnim sportovima!