Na SOS kanalu, danas od 18,05 reportaža u trajanju od 40 minuta sa utakmice Radnički – Mačva. Realizacija medijski tim Ani press!!!

05. septembar 2016. 05:30 Plus radio Pirot Plus Online

Fudbalska Srbija će danas ponovo gledati fudbal iz Pirota. Prema dogovoru koji naša Medijska kuća ima sa Dragišom Kovačevićem, vlasnikom jedine sportske televizije na Balkanu , u OVOJ fudbalskoj sezoni naša ekipa će realizovati sve reportaže, izveštaje, intervjue, priloge iz Pirota.

Ovim je prošlonedeljni pritisak čelnika Radničkog, da li je nastupao u tom svojstvu, ili drugačije, da jedna pirotska televizija ,,na silu,, preuzme saradnju sa SOS kanalom nije uspeo. Svemu ovome dodaćemo samo onu našu narodnu "Ko mačem seče, od mača ..."

Da dodamo da u narednom periodu pripremamo da pošaljemo iz Pirota priloge o izgradnji sportskih objekata, o nastupu Saške Sokolov na paraolimpijskim igrama, o našem karate šampionu Urošu Mijalkoviću , radu Opštinskog i Okružnog saveza, pirotske sudijske organizacije, predstavićemo i pripreme nekih od naših timova ...

Dakle, gledajte večeras od 18 ,05 reportažu u trajanju od 4o minuta sa utakmice Radnički – Mačva! Redovni izveštaj u trajanju od 5 minuta u utorak, 6.septembra!

Realizacija Novinar Nenad Paunović, kamerman Ilija Pejčić, realizator iz našeg studija Marjan Aleksić.

Sve za Pirot i Piroćance!!!

16:45


SOS VESTI

17:00


Zasto volim Zvezdu..Partizan?

17:05


Da li znate!?

17:15


Bubamara
18:05 Prva liga - derbi kola Pirot Radnički – Mačva

18:45


Sportski DNEVNIK

19:05


Zasto volim Zvezdu..Partizan?

19:10


U orlovskom gnezdu: uoci meca Srbija – Rep. Irska