Naš praznični dar: 2.400 objava na Instagramu Pirot Plus online! Od Božića do Božića!

06. januar 2020. 13:09 Plus radio Pirot Plus Online

Danas na Badnji dan, ovi vredni i uporni  sa slike, uradili su jubilarni post, prilog, objavu na našem instagramu. Na Portalu (28.6 2012)  i na fejsbuku ( 2017)  mnogo  je više.

Eksluzivni intervju sa Dejanom Čelarom, šefom Stručnog štaba Radničkog koji smo objavili  u 12,45 h je JUBILARNI 2.400 novinarski "proizvod". Ako ćemo baš u detalje, na Portalu smo objavili preko 20.000 postova, na fejsbuku oko 5.000 Iskreno, trebalo je uraditi. Trebalo je imati dovoljno energije, znanja, ljubavi prema gradu, ljudima, poslu. Uz sve to, u ove brojke nismo računali brojne emisije, kao što su  Presing, Aktuelnosti i da ne nabrajamo!

Zašto sve ovo baš sada ističemo !

Krenula je Nova godina, danas je Badnji dan, sutra najradosniji praznik .

Želeli smo na ovakav način da vama, zbog kojih radimo, zbog Pirota kome svom dušom pripadamo, zbog posla koji je deo našeg života,  da vam darujemo NAŠ POKLON! 

Ovim načinom hoćemo da simbolizujemo neraskidivu vezu koju osećamo prema svemu što se razvija na obalama Nišave. Da istaknemo sposobnosti naših ljudi, njihovu marljivost, sve bolje uslove za život i napredovanje. Hoćemo da mlade pokrenemo na još borbeniji duh u želji da  budu dostojni naslednici svojih roditelja.

        Naših 2.400 životnih priča objavljenih na Intstagramu, koje poklanjamo Pirotu i svima vama, znače, pre svega za nas, mnogo! Pokazuju načine na koje smo želeli da budemo hroničari jednog vremena, da istioriji grada i njegovih ljudi ostavimo za navek DAR  koji će čuvati.

      Uveremni smo, da ćemo, dok je ljudskih moći u nama, da budemo vaši podanici, čuvari istine i vremena u kojem smo se zajedno radovali, ponekada tugovali, ali iznad svega voleli sve naše pirotsko i toj ljubavi poklanjali naše vreme, naše znanje i naše živote.   

   Neka ste zdravi, vredni, uporni. Ne predajte se, borite se svom svojom moći. Mi ćemo uvek biti tu negde oko vas da vam pričamo, pišemo, radujemo se svemu što nas bude nosilo napred!!!