Miljan Stojanović: Topli Do i Zaskovci od noćas odsečeni od sveta! Nema struje, pola metra snega

26. januar 2021. 13:00 Gradska hronika Pirot Plus Online

Miljan Stojanović, vršilac dužnosti predsednika MZ Topli Do, javio nam je oko 11h časova informaciju da u Toplom Dolu i Zaskovcima od noćas nema struje. Kiša, vlažan sneg, najverovatnije su pokidani vodovi!

 Uz sve to i palo je pola metra snega i put je neprohodan.

Boban Tolić, direktor JP "Komunalac", koje brine o lokalnim putevima u zimskim uslovima rekao nam je da su radnici ovog Preduzeća već tri puta ove godine čistili sneg  do Toplog Dola i Zaskovaca.

Naših pet  ekipa su ovog prepodneva na terenu  na skoro svim pravcima . Raditi   na ovom putu  prema Toplom Dolu jeste  rizično I složeno. Nadam se da ćčemo sutra , ukoliko se nešto ne promeni ići I u ovom pravcu

Iz Distribucije smo dobili informaciju da jesu otežani uslovi za put do Toplog Dola, ali, radnici će nastojati da se probiju. Ukoliko bude moralo pešačiće do ovog sela.

Oko 14 časova dobili smo informaciju iz dežurne službe Distriucije da se ekipa, i pored dubokom snega, probila do raskrrsnice do sela Zaskovci, dokle je i propuštena struja. Kako se radi o više kvarova, palo drveće je pokidalo provodnike, to će radnici Distribucije, dok vremenski uslovi budu dozvolili, pre mraka, pokušati da otklone sve kvarove.