MILJAN STOJANOVIĆ: Obećanja ispunjena. Stigla struja u Topli Do i Zaskovci. Probijeni smetovi, put prohodan! Hvala Dustribuciji i Komunalcu

27. januar 2021. 16:02 Društvo Pirot Plus Online

Ono sto smo oko 14h najavili dogodilo se. Posle skoro 30 sati borbe, radnici Distribucije uspeli su da po  mećavi i snegu pronadju i otklone sve kvarove.

Zbog kise, snega i jakog vetra, palo je na vise mesta drveće i pokidalo zice dalekovoda.

Jutros rano jedna od pet ekipa Zimske sluzbe Komunalca krenula je u neizvesnost, da probije smetove na putu za Topli Do.

Milan Toncić iz Kominslca rekao nam je da je ekipa probila put do Toplog Dola oko 11 casova i da je krenula u supritnom pravcu.

U 15.30 h javio nam se Miljan Stojanović vd predsdnika MZ Topli Do i saopštio dobru vest uz zahvalnost Komunalcu i Distribuciji:

"Put za Topli Do očišćen, hvala svima koji nam pomogli da svoj zivot vratimo u normalu, direktoru komunalč Bobanu Toliću, vozaču skipa Ivici, našem Toplodolcu i tebi Nešo koji si mi pomagao već dva dana pozivajući i obaveštaujajući ljude iz eps-a, Komunalca ... Takodje posebna zahvalnost ljudima koji  2 dana i dve noći gaze pola metra snega i na kraju uspeli da saniraju nekoliko kvarova na elektro mreži i omogućili da Topli Do i Zaskovci opet imaju struju."