Mesindžer i druge teme! Eee, kad je Panta postao marketing za Pirot! Dag banjica, haos! Ponovo red u kovid ambulanti. A "mokri čvor"!?

30. avgust 2021. 12:13 Čitalac reporter Pirot Plus Online

 U poslednje vreme, sve više vaših komentara i poruka stiže sa mesindžera "Pirot Plus online" i "Neša Paun".

 Ove poslednje ćemo vam pokazati  jer smatramo da imate veoma interesanta zapažanja!

.................................................................................................

Dođi da snimiš kovid ambulantu, čekam već 2 sata za kontrolu samo jedan lekar radi. Strašno. Ispred čekaju još bar 10.

Sunčica Ilić
Dobar dan , imam pitanje ali ne znam kome da se obratim sem Vama , sa velikim poštovanjem , radi se o sledećem. Danas sam vodila majku u covid ambulantu u Tijabari , posle pregleda i snimanja pluća u bolnici, naravno gužve je svuda, posle svih pregleda i čekanja od ujutru od 8h stigle smo u covid ambulantu oko 11h a došle na red oko 13h ,to vam pričam a sigurna sam da i sami znate kako sve to ide , ali moje pitanje glasi - da li je moguće da u covid ambulanti nema wc tj. MOKROG ČVORA za pacijente a čeka se i po nekoliko sati ??? Molim Vas da mi kažete kome da se obratim povodom ovog pitanja i ako možete vi da pokrenete isto, inače moja majka je osoba od 82 god i pritom dementna i kako ja njoj da objasnim da mora da izdrži do kuće !!! Problem veliki!!! A sramota za ne znam koga što to nije regulisano u sklopu ambulante!!! Žalosno!!! Unapred hvala!

Kovid ambulanta ponedeljak, 30. avgust

................................................................................................

Da se nasmejete i prekrstite...Kako se ludilo brzo širi svetom...i tako Panta postade poznatiji od Vladana a Pirot poznat po Panti...da nije žalosno bilo bi smešno...pozdrav

Screenshot objektiv. rs

.................................................................................................................

Nisa
Postovani gospodine Nešo, video sam vaše priloge u vezi novog asvalta u selu Izvor. Kada sledeći put,dolazite u to selo, molio bih vas da na povratku produžite neasvaltiranim putem prema reci Nišava. Tamo može Vaša kamera da zabeleži totalnu neodgovornost prema reci i njenoj obali u vidu hiljade i hiljade tona šuta i potencijalno opasnih materjala. Pozdrav


.................................................................................................................

POŠTOVANI Nešo,
Dragan Petrović Skaki organizuje sam krpljenje rupa u selu Rasnica. Meštani  moraju sami da se snalaze. Nažalost nemamo nijedan hotel niti motel usput, pa moramo sve sami.

...........................................................................................................

Naš sugrađanin poslao nam je slike sa Dag Banjice, uz komentar - Katastrofa