Ljudi, javite se!!! Odvojili smo rubrike samo za vas! “VAŠA REGOVANJA” i “DOŠLO MI DO GUŠE”!

16. decembar 2021. 12:26 Plus radio Pirot Plus Online

Izražavamo veliko zadovoljstvo vašim razumevanjem našeg rada, pored ostalog  što smo  otvorili stranice našeg Portala da reagujete, analizirate, komentarišete, šaljete svoje stavove.

Zadovoljni smo i zbog toga što je sve manje izdvojenih ličnih problema, već su to teme koje su od šireg društvenog interesa.

Na ovom Portalu možete da kritkujete sve pojave koje mogu da utiču na veći broj ljudi, na neke ustaljene navike koje, takođe, ostavljaju traga na ljudima, ne direktno nepoštovanje ličnosti.

Od danas ćemo vaša pisma razdeliti.

VAŠA REAGOVANJA!

Rubrike će se zvati generalno OTVORITE DUŠU, koja će  biti u dva segmenta. U jednom ćemo izdvajati vaše kritike, hvaliti, pokazivati dobre i loše primere, naslovićemo je VAŠA REAGOVANJA! Na ovom Portalu možete da  pišete o  pojavama  koje mogu da utiču na veći krug ljudi, na  ustaljene navike koje, takođe, ostavljaju traga na direktno nepoštovanje ličnosti.

 Na ovom Portalu slobodno prijavite slučajeve nesavesnog ponašanja rukovodilaca, pretpostavljenih, funkcionera, prosvetnih radnika , lekara, sudija, službenih lica. Ma svih onih koji su zagrejali fotelje i u njima uživaju godinama!!!

Na takav način, dragi ljudi,  stavićemo do znanja svima da postoji Pravda, da nisu nedodirljivi i da im neće, kako to narod kaže "sveća goreti do zore"!

Neka znaju da postoji mesto gde možete da otvorite dušu i kažete ISTINU, samo ISTINU, iza koje ćete stajati.

............................................................................................................. 

  “Došlo mi do guše”!

 Drugi segment se odnosi na vaša  pitanja o komunalijama, infrastrkturi,  ulicama, putevima, ma svim  problemima sa kojima se sukobljavate, a koji su više tehničke prirode. Znate ono kada kažete -  “ma došlo mi do guše”, ne mogu da izdržim  !

E to je to!

Znate načine.

Mejl: plusradio010@gmail.com

Telefoni  010 320 421, 320 422, 063 320009

Instagram pirotplusonline

Facebook Pirot Plusonline

Javite se ljudi, pišite, dodjite u Redakciju  (Stevana Sremca, bb, iza Maksija i Rode )

 E sada, da bi vam dokazali da vas ima mnogo i da se zajedno borimo za ono do čega se najteže stiže – za pravdu. Pogledajte!