Liga bez briga! Ko se sprda sa rukometašicama Pirota!? Boranke u drugom poluvremenu dale samo DVA gola! Kuda ide ženski rukomet u Srbiji!?

17. novembar 2019. 09:16 Sport Pirot Plus Online

Prva liga Srbije, Istok


7. kolo


Hala Kej


Pirot: ŽRK Pirot - ŽRK Bor 2


40:9 (22:7)


ŽRK Pirot: Potić, Savić, Stojanović 6, Ćirić 5, Sl. Tančić 5, Sm.Tančić ( K ), Jovanović 3, Spasić 5, Tolić, Marija Ilić, Djordjević 6, Grozdanova 9


Neravnopravno!


Neozbiljno!


Nepristojno!


Nehumano!


Nesportski!


Nezanimljivo!


Neverovatno!


Nestručno!


Nekorektno!


Hoćete još?


Nema razloga jer je sve nažalost potpuno jasno!


………………………………………………


Neko je "gurnuo", ne brinući i ne vodeći brigu o ljudskim i sportskim motivima, da se rukometašice Pirota "muče" u ovako slabom prvenstvu. Taj ko nije video, poštovao ove devojke, već ih poslao da igraju s početnicima, očigledno da ne razume sport! Rukomet sigurno!


Neko ko je, u želji da u ženskom rukometu u Srbiji ima što više "veštačkih" takmičenja, odlučio je da se igra i ova Liga sa lažnim nazivom. Prva liga Istok!!! Smešno i tužno! Sve zajedno!


Koja Prva liga, koji rang takmičenja!?


Marija Ilić, predsednica Kluba nije uspela da obezbedi tih 160.000 dinara da plati kotizaciju. Ovo ponavljam ko zna koji put!


Ako Rukometni savez hoće kvalitetnije, masovnije takmičenje, onda neka omogući onima koji mogu da igraju, znaju da igraju, ali nemaju dovoljno para, da se takmiče tamo gde im je mesto!


Ako je neko želeo, a mogao je, da ispoštuje naš tim, ovde u gradu, onda je MORAO DA OBEZBEDI tih tričavih 160.000 dinara da se ove devojke ne muče.


Od ove utakmice u subotu u Hali Kej, neka se zna, niko nema koristi. Rukometašice Pirota sigurno. Gubile su vreme, nije ovo ni jači trening, protiv rezervne ekipe Bora.


Kako izgleda poluvreme u kojem su naše primile dva gola, a mogle da dadu 222!


Utakmicu nisam gledao, do 19 časova sam sa uživanjem radio izveštaj o utakmici košarkša!


Utakmice do daljeg neću gledati, šta ko mislio, jer posle decenija izveštavanja sa izuzetno kvalitetnih utakmica ŽRK Pirot, Kluba izuzetne tradicije, ovakve mečeve smatram atakom na moje profesionalno znanje!


Nemojte se ljutiti. Znaćete detalje, ali dok se nešto ne promeni, u Halu na ovakve "nazovi utakmice" apsolutno NE!!!


Izvinjavam se rukometašicama i posetiocima Portala!


Ako neko ima protiv i smatra da grešim, izvolite!