IZBORI 2020 Lider Radikala dr Vojislav Šešelj prilikom posete Pirotu: Očekujem da ćemo ostvariti mnogo bolje rezulate nego na prethodnim izborima

02. jun 2020. 17:35 Izbori 2020 Pirot Plus Online

Pirotski okrug danas je obišao predsednik Srpske radikalne stranke, dr Vojislav Šešelj. Posle posete Dimitrovgradu, Šešelj se u Pirotu u centru grada obratio simpatizerima stranke. 

Šešelj je započeo je obilazak opštinskih i gradskih odbora Stranke kako bi proverio stanje sa izbornim listama u lokalnim sredinama. On kaže da Srpska radikalna  stranka u većini sredina efikasno funkcioniše i da je obogaćena mladim kadrovima.

Prema njegovim rečima, Predsedništvo stranke je odlučilo da zbog pandemije koronavirusa, da u ovoj izbornoj kampanji neće biti stranačkih mitinga i konvencija, i da će se on ovako neposredno obraćati članovima odbora i simpatizerima stranke. 

Kako je istakao ovom prilikom, u poslednjih nekoliko godina Stranci su pristupili mladi i pametni ljudi koji ako budu deo vlasti neće odstupiti od stavova i uverenja koje Stranka promoviše.  

Očekujem da ćemo ostvariti mnogo bolje rezulate nego na prethodnim izborima ali smo  svesni da ne možemo ostvariti  vlast na republičkom nivou, rekao je Šešelj.