Krenuli smo u petnaestu godinu, snažniji za vaše poruke, poverenje koje nam pružate u zajedničku viziju, ciljeve… Hvala ljudi!!!

09. septembar 2020. 11:15 Plus radio Pirot Plus Online

Prošao je radno, naš dan. Juče smo objavili 12 priloga, postova, kako hoćete. Tokom dana stizale su brojne čestitke. Zvali ste, slali mejlom, na fejsbuku, mesindžerom. Sva vaša poruka, svaka iskrena čestitka doživljena je na najlepši način. Radujemo se da smo postali bliski, da delimo istinu i da ćemo se boriti i dalje. Obećavamo da nećemo da ćutimo, da, naravno, nećemo da trpimo i nestinu, napade. Sve što se bude dogadjalo vama i nama, naravno, objavićemo .

Samo  na taj način  možemo se izboriti za demokratske vrednosti, za nezavistan rad medija i slobodno novinarstvo. Samo na taj način ćemo doprineti, da se kroz različite stavove, mišljenja , brže razvijamo. Naš cilj je da , prenoseći naše zajedničke stavove, predloge, budemo korektor gradskoj vlasti, ukazujući na probleme, ali i ističući  sve ono što je dobro.

Hvala vam.

Ponosni smo i na broj pregleda naših objava, na broj vas do kojih smo dospeli. Ponosni smo na vaša nastojanja da nam grad bude čistiji, da tražite kvalitetniji rad nekih institucija, sve to mora da se čuje.

Mi smo na svakodnevnoj oceni rada. Imate pravo da nas kritikujete, da ističete dobro i loše. Razumemo vas, ovi drugi to čine – kako čine !

Hvala vam ljudi, dobri naši Piroćanci, ma gde živite. Javljaj te se !!!

..................................................................

Ani i Nenadu Paunović, Sonji Cirić, Ivani Stojanov, Biljani Stanković, Milanu Mitić i Zoranu Nikolić, srdačne čestitke povodom 14 godina rada medijske kuće Ani Pres.

Dragi prijatelji,

Hvala Vam što britkim perom godinama  izveštavate u skladu sa najvišim profesionalnim standardima i kodeksima - na način koji je dostojan Čoveka. Veliko Hvala što ste uvek na strani Istine i Pravde. Kao takvi svrstali ste se u red ne samo dobrih saradnika već i iskrenih  prijatelja naše kompanije i mene lično.

Želim vam da ostanete istrajni u poštovanju istinskih vrednosti i standarda novinarske profesije i da nastavite da uspešno radite i ostanete jedan od medijskih stubova grada Pirota.

Živeli!

Generalni direktor Tigra Vladimir Ilić

………………………………………………………………..

Poštovani Nenade,

U ime Košarkaškog kluba Pirot uredništvu i svim zaposlenima u vašoj medijskoj kući čestitam 14 godina postojanja i uspešnog rada.

Vi ste  nesumnjivo medijska kuća koja je izgradila identitet baziran na poštovanju profesionalnih standarda i novinarskih kodeksa i koja je postala autentičan hroničar političkih i društvenih događaja u Pirotu i najažurniji i najveći promoter pirotskog sporta, pogotovo košarke i Košarkaškog kluba Pirot.

……………………………………………………………………….

Srećna godišnjica rada i postojanja sa željom da još dugo i uspešno trajete.

JP za planiranje i uređivanje gz Pirot

Direktor Slaviša Svilarov

…………………………………………………………….

Dragi Neso, 

Tebi i svim tvojim kolegama na radiju u svoje licno ime i u ime svih nasih kolega iz RAB Srbija zelim da cestitam 14 godina uspesnog rada. Znam koliko ljubavi, truda i predanosti si ulozio pre svega ti, a onda i svi ostali vodjeni tvojim primerom. Sigurna sam da su u proteklih 14 godina mnogi od tebe naucili kako se radi tj. zivi radio – uz puno ljubavi, angazovanja, iskrenosti i postovanja prema svima, bez radnog vremena, uvek spremni da prvi donesete najnovije i najvaznije informacije svojim slusaocima, koji su to prepoznali i zato su uvek sa vama i dozivljavaju vas kao prijatelje na koje mogu da se oslone u svakom trenutku.

Zelim vam jos puno uspesnih godina, divnih trenutaka, puno novih slusalaca i naravno, novih druzenja sa radijskim kolegama i prijateljima iz RAB Srbija.

Divno proslavite danasnji dan, mi mislimo na vas i voleli bismo da smo sa vama.

Vole vas,

Vasa Maja i RAB Srbija

………………………………………………………

Poštovani prijatelji,

Srećan Vam rođendan!

Bili ste i ostali jedini medij koji se bori za ISTINU, pravu istinu, ne onu montiranu, obojenu, nakinđurenu... Objektivnost u radu medija je u današnje vreme retkost, a Vi ste od početka svoj rad posvetili pravovremenom i objektivnom informisanju sugrađana o svim bitnim dešavanjima u našem gradu. Uvek ste tražili vest, niste dozvoljavali da vest traži Vas! Biti na pravom mestu u pravo vreme odlika je najboljih, a Vi to sigurno jeste!

Posebnu pažnju u vašem radu od samog početka rada Vašeg medija posvetili ste promociji pirotskog sporta i zdravog načina života, na čemu smo Vam, kao sportski kolektiv, posebno zahvalni!

Ostanite i dalje profesionalni i objektivni!

Kolektivu medijske kuće "Ani press" želimo puno uspeha u daljem radu,

Sportski  pozdrav!!!

ŽKK "Gimnazijalac" Pirot

Sekretar KK Pirot Slobodan Đelević

………………………………………………………………

Cestitamo godisnjicu i zelimo puno uspeha i zdravlja. Ema i Sasa Popovic.

....................................................................................

Vladimir Stojanović - Srećno i u drugoj polovini života

Goran Ćirić Ćira -Bili ste najbolji i ostali. Bravo, drugi treba da uče od vas!

Natalija - Godine za vama, u poslu koji je težak i odgoivoran, pokazuju da ste umeli da usmerite energiju u pravom smeru, da prepoznate istinu i da je otkrijete ljudima i da uvek budete korak ispred svih. Srećna godišnjica i neka vam svaki novi material dolazi s lakoćom.

Davor Lazarević – Srećno!!

Nale J.Tošić - Čestitam vam! Još mnogo godina uspešnog rada i postojanja!

Sanja Stanojević - Mnogo sreće u uspeha u daljem radu!

 Zoran Mitić - Piroćanac iz Iriga, čestitam godišnjicu , još sto puta po toliko

Mirko Savić - Sve čestitke , idemo dalje do sto, pa ponovo

Saša Jovanović - Piroćanac iz Beograda čestitam, da nije vas ne bih znao šta se dogadja u mom Pirotu

Daliborka  Djordjević Rančić - Čestitam od srca. Nema boljih od vas!

Ljiljana Panić - Čestitam… Još mnogo toga ima ispred vas. Želim vam svako dobro !

Dragi Pavlov - Bata Nešo čestitamo Suzana i ja.Kada čitamo vaš Portal, ovde na Islandu osećamo se kao da smo u Pirotu. Dobro zdravlje i sve drugo, zna se! Majstor!

Snežana Manić - Čestitam, kolege!