Kompanija Tigar AD obeležila svoj dan tradicionalnim prijemom najboljih radnika. Predrag Ćirić najbolji na nivou Tigar grupe

21. decembar 2023. 14:46 Privreda Pirot Plus Online

Povodom 88 godina rada danas je u Fabrici Obuće obeležen Dan Kompanije Tigar AD. Ovom prilikom upriličen je prijem za najbolje radnike.

Prema rečima Danijele Aleksov iz Kompanije Tigar AD, ovo je prilika da se istaknu najbolji među njima i da zajedno sa prijateljima nazdrave na očuvanju kompanije koja se lavovski borila za opstanak u prošloj godini.

Zoran Mančić, generalni direktor Kompanije, u svom obraćanju je naveo da je u ovoj godini bilo dosta turbulencija i problema, ali je omogućeno da se godina ipak završava uspešno, da sve obaveze prema radnicima ispune, kao i obaveze prema državi. Mančić se nada da će iduća godina biti znatno bolja.

Miloš Colić, član Privremenog organa Grada, rekao je da je srećan što se Grad uključio u rešavanje određenih problema kompanije i da 850 radno angažvanih ljudi mnogo znači. Colić je poručio da će se u narednom periodu orijentisati na pronalaženje dobrog strateškog partnera za Tigar AD i da je Grad uvek uz ovu kompaniju.

Načelnica Pirotskog upravnog okruga, Dragana Tončić, istakla je da je u srcu deo ove kompanije gde je provela 17 godina. Čestitajući 88. rođendan, ona je dodala da je ponosna na to što je 2008. sa direktorom Mančićem bila nosilac projekta Tigar 3 i Bele Valjare.

Posle zvaničnih obraćanja uručena su priznanja radnicima svih radnih jedinica u okviru kompanije, za rezultate postignute u radu tokom 2023. godine. Nagrađeni su: Sonja Radović, Saša Kostić, Boban Pejčić, Tanjica Stojiljković, Davor Milošević, Milan Potić, snimatelj Pi kanala Goran Božilović, a za najboljeg radnika na nivou Tigar grupe proglašen je Predrag Ćirić.

Ćirić se takođe ovom prilikom obratio.