Kompanija Tigar A.D. na najvećem i najvažnijem specijalizovanom sajmu u svetu A+A u Dizeldorfu

20. oktobar 2017. 14:08 Privreda Pirot Plus Online

Posebno interesovanje na sajmu je izazvala nova dvobojna vatrogasna cizma Tigar Firefighter, pre svega za trzista Turske, Irana, Egipta i Brazila.

U periodu od 17. do 20. oktobra održava se A+A sajam u Dizeldorfu- najveći i najvažniji specijalizovani sajam na svetu posvećen svim aspektima sigurnosti i bezbednosti sa kvalitativno i kvantitativno prvoklasnim proizvodima, brojnim specijalnim događajima i informativnim sastancima. Na sajmu su izloženi Tigrovi proizvodi: sigurnosna i radna obuća sertifikovana prema visoko zahtevnim EU standardima. Posebno interesovanje na sajmu je izazvala nova dvobojna vatrogasna cizma Tigar Firefighter, pre svega za trzista Turske, Irana, Egipta i Brazila.

Prema rečima generalnog direktora Vladimira Ilića Tigar a.d. se predstavio posetiocima sajma na štandu privredne komore Srbije u okviru zajedničke ponude proizvoda Srbije iz oblasti bezbednosti, sigurnosti, zaštite na radu. Na štandu Tigra je izložena sigurnosna i radna obuća sertifikovana prema visoko zahtevnim EU standardima. Veliku pažnju posetioca privukao je Tigrov asortiman proizvoda vatrogasne, šumarske, antistatične, obuće opšte zaštite. Na štandu je predstavljena i nova čizma opšte zaštite brenda Tigar namenjena oblastima rada gde postoji visok nivo rizika od povreda. Ostvareni su brojni značajni kontakati u cilju pridobijanja novih tržišta i novih kupaca, sto je bio i osnovni cilj nastupa na Sajmu.

Sajam se održava svake druge godine, a u 2017. godini je oboren rekord u broju izlagača i zakupljenog prostora .Na 70,000 M² se predstavilo 1900 izlagača iz 63 zemalja sveta. Prethodno, Tigar je nastupao na sajmu 2011. godine.