Knjiga za pobednika

07. oktobar 2012. 10:19 Društvo Pirot Plus Online

Na književnoj večeri koja je održana u OŠ „Vuk Karadžić“ proglašeni su najbolji literarni i likovni radovi, rađeni po sloganu ovogodišnje dečije nedelje „Rastemo kao jedno- Bolji smo zajedno“. Autori najboljih radova nagrađeni su knjigom.

Od učenika OŠ „Vuk Karadžić“ za najbolji literarni rad nagrađeni su Dunja Đorđević, Milica Minković, Aleksa Videnović i Danilo Manić, a za najbolji likovni rad Veljko Mladenović.

U školi „8 septembar“ najbolji literarni rad uradili su Andrija Tošić, Miloš Kamenović, Anđela Živković i Jana Jovanović, za najbolji likovni rad nagrađena je učenica Isidora Manić.

Od učenika OŠ „Dušan Radović“ nagrađeni su za najbolji literarni rad učenici Minja Branković, Vuk Sokolović, Mila Branković, Milica Nikolić. Najbolji likovni rad prema mišljenju komisije je kolektivni rad odeljenja II 2 ove škole.

U OŠ „Sveti Sava“ za najbolji literarni rad nagrađeni su Mila Veličković, Vladan Vasić i Tijana Đorić. Za najbolji likovni rad nagrđena je Kristina Stanković.

Najbolji literarni rad u Školi za osnovno i srednje obrazovanje „Mladost“ prema mišljenju komisije uradila je Sandra Tošić, a za najbolji likovni rad nagrađeni su Jovan Ćirić, Marija Dinčić, Monika Jonić i Jovana Ćirić.