Jubilarni deseti Festival “Osveženje” najoriginalniji program na Pirotskom letu!

04. avgust 2017. 08:30 Kultura Pirot Plus Online

Godinama smo pisali, pratili, govorili da je Festival Osveženje najoriginalniji dogadjaj na Pirotskom letu. Grupa entuzijasta koja dobro razume muziku, pre deset godina, najpre stidljivo, a potom sve kvalitetnije i sadržajnije radi ,,pirotski Egzit,, koji je po kvalitetu muzičara, autentičnoj muzici i ambijentu u Gradiću, predstavljala pirotsku posebnost.

Festival je stigao do jubileja. Deseti po redu! Večeras od 20 časova, zbog restauriranja Gradića, Festival će se održati na Omladinskom stadionu.

,,Osveženje,, ima svoje fanove, dobre poznavaoce muzike koja im se nudi i potpuno je izvesno da će i večeras tribine i prostor ispred bine biti ispunjeni mladim ljudima koji vole ovakvu vrstu muzike.

Marko Zubić , zajedno sa Milošem Colićem je tvorac ovog Festivala koji je postao po mnogo čemu poznat širom Srbije. Marko očekuje da će jubilej biti na kvalitetnom nivou, najavljujući da će to možda biti poslednje ,,Osveženje,,! Bila bi šteta!

Festival , na Omladinskom stadionu počinje u 20 časova. Nastupiće Rusty strings, Crveni karton, Pero Defformero, Bjesovi i Codex.

Karte se mogu kupiti u Kafeu ,,Baš čelik,, i na ulazu.