Jelen časti Pirot

12. oktobar 2013. 08:49 Gradska hronika Pirot Plus Online

Tim Jelen Piva u okviru projekta ”Jelen časti” organiziovao je za stanovnike Pirota jedinstveno iskustvo u ”Jelen mini gradu”, potpuno besplatno.

Akcija ”Jelen časti” nastavak je projekta ”Jelen za vaš grad”u okviru kog su rekonstruisana omiljena mesta za druženje koja imaju emotivnu vrednost za građane Vranja, Niša, Leskovca, Pirota, Čačka i Bora.Tokom petočasovnog provoda u okviru akcije ”Jelen časti”, stanovnici Pirota su mogli da prođu obuku pravilnog točenja piva, da izmere jačinu šuta, igraju pikado i stoni fudbal, osvoje Jelen poklone, posluže se hranom i pićem i da se fotografišu ispred Jelen foto zida.

“Zahvaljujem se u ime svih građana Pirota na ovom lepom druženju koje je organizovala Apatinska pivara i nadam se da ćemo i ubuduće sarađivati u sličnim akcijama, na obostrano zadovoljstvo.” - naglasio je Branislav Kostić, zamenik predsednika opštine Pirot.

Jelen Pivo u okviru projekta ”Jelen časti”, koji je pokrenut 1. septembra u Nišu besplatnim rok koncertom, nastavlja da priređuje dobar provod i druženje stanovnicima južne Srbije.

”Vraćanjem u Pirot, želeli smo da nastavimo sa druženjem i dobrom atmosferom koju smo započeli tokom rekonstrukcije Planinskog doma na Staroj planini u okviru projekta ”Jelen za vaš grad”. Pokretanjem akcije „Jelen časti“ želeli smo da se zahvalimo lokalnoj samoupravi i građanima na podršci i pružimo im potpuno novo i jedinstvrno iskustvo u ”Jelen mini gradu”. istako je Mario Milovanović, brend koordinator za Jelen Pivo.

Nakon Leskovca i Pirota , Jelen će častiti i stanovnike Niša i Vranja.

Vidimo se u ”Jelen mini gradu”!