Gost iznenađenja na 5. Forumu menadžera Tigar Tyres-a, proslavljeni glumac Nebojša Dugalić

21. jun 2024. 11:21 Privreda Pirot Plus Online

ISPUNJENOST REZULTATOM GRADI VIZIJU

Pirot, 21. jun: Na tradicionoma Forumu menadžera Tigar Tyres-a, centralna tema bila je vizija, njen značaj za pojedinca i organizaciju. Oko 200 lidera iz Tigar Tyres-a, okupljenih oko Nove proizvodne vizije Michelin grupe i ujedinjenih oko istih vrednosti i ciljeva, bili su sjajna publika koja je sa pažnjom pratila izlaganje gosta iznenađenja.

Ovoga puta motivacioni govornik i gost iznenađenja bio je poznati glumac, profesor, reditelj, vitez po brojnim glumačkim priznanjima i ponašanju, erudita i ostvaren porodični čovek  - Nebojša Dugalić.

-Čovekova ispunjenost rezultatom, nadahnuće koje se rodi, to je nešto što zajedno gradi viziju, rekao je pored ostalog proslavljeni glumac i istakao:

- We manufacture future, Mi proizvodimo, mi stvaramo budućnost je ono što prepoznajem kao jednu od ideja vodilja Michelin grupe kojoj pripadate. Duboko verujem, da su sva zanimanja duboko srodna. Mi proizvodimo predstave, vi proizvodite gume. Reč je u oba slučaja o procesu stvaranja. Kako da svi zajedno stignemo do tog našeg željenog  cilja. Da bi predstava bila uspešna najpre reditelj i cela ekipa mora da poveruju u priču koju ćemo ispričati. Najveća odgovornost je zato upravo na vama, na liderima koji vode celu tu priču. Na lideru je da prepozna srodnost, bliskost svačijeg iskustva i zato je važno da gradimo kapacitet komuniciranja, osluškivanja, budnosti. Tom budnošću lideri bdiju nad tim šta će koga da pokrene, da motiviše. Duboko verujem da je tu ključ uspešnog liderstva i mobilisanja jednog tima oko istih vrednosti i zajedničke vizije.

Podsećamo, na prethodnom događaju gost je bio proslavljeni trener Svetislav Kari Pešić, koji je govori o razvoju tima i motivaciji, kao ključu uspeha.

Služba komunikacija Tigar Tyres