Gale Šepa, Kerber: Stara planina je dar! Deca i škola su život! Refarma je rokenrol

21. jun 2021. 19:37 Društvo Pirot Plus Online

  Danas sam dogovorio detalje sa Milicom Zdravković, menadžerom Projekta Refarma.

 Tokom prošle sedmice sa Marijom Velimirović, uradile su brojne značajne aktivnosti  koje bi trebalo da podignu na još viši nivo interesovanje mnogih za  adaptaciju škole u Visočkoj Ržani.

 Kako sam u razgovoru sa Marijom prošle nedelje saznao, osim kontakata, dogovora sa lokalnom samoupravom, pozorišne predstave, uslediće mnoge  aktivnosti.

 Očekuje se da se u akciju osvajanja Stare planine ili vraćanja života na ovu planinu uključe i mnogi drugi. Kako je Marija rekla, povratak djaka u školu, koja će biti renovirana, prvi je iskorak u značajnim akcijma.

   Ovo je rokenrol, životni rokenrol, dodajemo. Marija i Žarko, mladi ljudi, Milica kao njihova desna ruka, krenuli su da ostvare snove mnogih koji  žive ili su živeli nekada, otišli sa ove planinske dive!

  Danas sam razgovarao sa Galetom Šepom. Ostao mu je u sećanju onaj nastup u sali Kluba Vojske  na Svečanoj priredbi  naše akcije “Ljudi za novo vreme”!

Raduje se dolasku!

 Gale živi pravi rokenrol, oduševljeno je prihvatio da u srcu Stare planine  odjeknu zvuci njegovih hitova.

    Svaka ulaznica biće jedna cigla u velikom životnom zidu koji su krenuli da zidaju Marija, Žarko, Marko,  Petar i Milica uz podršku njihovih heroja, kako zovu ljude koji kod njih rade, ali i svih dobronamernika.

    Ovo je poruka  Galeta Šepe, njegov rokenrol poziv specijalno za Instagram profil Refarma.

 Vidimo se  3. jula u  Visočkoj Ržani!

 Učinite još jedan korak, da  budemo  bliži životu  na planini.