Danas i sutra toplo za ovo doba godine. Za vikend hladnije, ali i dalje iznad nule

04. januar 2022. 09:47 Društvo Pirot Plus Online

Danas toplo za ovo doba godine sa sunčanim periodima uz umerenu oblačnost koja se premešta od zapada ka istoku Srbije. Vetar slab južni.  Minimalna temperatura od 0°C do 6°C, a maksimalna od 12°C do 16°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 4°C do 10°C.

U sredu i dalje vrlo toplo za početak januara sa sunčanim periodima. Krajem dana na severu Vojvodine postepeno naoblačenje i zahlađenje sa kišom koje se tokom noći ka četvrtku širi na ostale krajeve. Vetar umeren južni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 2°C do 8°C, a maksimalna od 12°C do 18°C. Uveče povremena kiša na severu Vojvodine. Temperatura u 22h od 4°C na severu Vojvodine do 10°C na jugu Srbije.

U četvrtak hladnije sa kišom, a na zapadu Srbije sa susnežicom i snegom, kao i na planinama. U petak i subotu suvo sa slabim jutarnjim mrazevima uz porast dnevne temperature, a u nedelju je moguće naoblačenje sa kišom.

U Pirotu posle maglovitog jutra sunčano i toplo za ovo doba godine. U 11 časova temperatura 6 stepeni, pritisak 968mb, vlažnost vazduha 81%, vetar S i SZ do 2m/s.

Prognoza sa sajta weather2umbrella