Biti najjači kada je najteže VIDEO

08. novembar 2013. 10:24 Sport Pirot Plus Online

Poslednji meč prvenstva Prve lige, ostavio je dubok trag. Pirot je izbačen iz Lige, a kompletan tim kažnjen utakmicom neigranja. Račun je skupo plaćen. Piroćanci će igrati u nižem rangu takmičenja i u prvom meču neće biti standardnih prvotimaca. U Klubu je došlo do brojnih promena. Milan Tošić, dosadašnji trener, postao je sportski direktor, bivši fudbaler Dragan Stanković je trener. Klub su napustili Miloš Stoiljković, Dušan Krstić i Miloš Pejčić, standardni prvotimci.

Dragan Stanković, jedan od najboljih pirotskih sportista u poslednjoj deceniji, sada trener želi da zaboravi Smederevo. Okrenuo se ovoj ekipi i meču sa direktnim rivalom u borbi za visok plasman, ekipom Vintersporta iz Niša. Stanković očekuje da novi sastav pred brojnim ljubiteljima fudbala, započne prvenstvo iznenadjenjem, pobedom nad jakim rivalom,

Utakmica prvog kola Druge lige u malom fudbalu, Pirot – Vintersport igra se u nedelju od 19 časova u Hali Kej uz direktan prenos u emisiji Dunav sportofon i na Portalu Plus online.