Balkanski i Lužnica dobro startovali. Falsifikovan protokol sa utakmice Majdanpek- Tanasko Rajić. Ko je javio broj legitimacije Nikole Ćirića, fudbalera Balkanskog, koji je navodno igrao za pirotski tim!?

30. avgust 2019. 10:00 Sport Pirot Plus Online

Posle dva kola u Zoni istok, dve ekipe iz Pirotskog okruga imaju stopostotni učinak. Balkanski i Lužnica startovali su dobro, rezultat nije slučajan. Radi se o klubovima sa solidnim budžetima, a treneri imaju većinu igrača na treninzima.

Tanasko Rajić i Jedinstvo i dalje imaju problem jer većina igrača radi po smenama, neki su na fakultetu ili u školi, što za Stanka Nedeljkovića i Bojana Panajotovića, trenere, predstavlja veliki problem.

Uz sve to Balkanski nije menjao tim, a ovih dana je Radnički do kraja polusezone ustupio Davora Petrova koji će mnogo značiti svom matičnom Klubu. U Balkanski je otišao i brzonogi Neca Mančić, tako da će vredni trener Nebojša Rangelov moći da napravi veoma dobar tim, kadar da se bori za vrh tabele. U Balkanskom, inače, već igraju Ilić, Davidović, Mančić, Ćirić, Todorović, Potić, raniji fudbaleri Radničkog. Doduše, iz Radničkog je u Jedinstvo i Tanasko Rajić otišao veliki broj mladih fudbalera koji tek treba da stasaju za mečeve u Zoni.

................................................

U Majdanpeku falsifikovan zapisnik ! ?

Pripremajući najavu za utakmice saznali smo detalje sa prošlonedeljne utakmice Majdanpek – Tanasko Rajić i meča u sredu Tanasko Rajić – Balkanski !

Naime, posle utakmice Majdanpek – Tanasko Rajić, (0:0) u kojoj je pirotski tim bio bolji protivnik, domaći su, prema rečima ljudi iz Kluba Tanasko Rajić, promenili prvu stranu zapisnika i u sastav tima iz Pirota umesto Nikole Vasića koji je odigrao utakmicu, upisali Nikolu Ćirića, (odakle im), čak i broj njegove legitimacije. Da bude još "interesantnije" Nikola Ćirić je istog dana u isto vreme igrao za Balkanski u Pirotu protiv Jedinstva. Dokaz!

Izveštaj sa utakmice Jedinstvo – Balkanski

http://www.plusonline.rs/u-komsijskom-derbiju-zasluzeno-pobedio-bolji-ali-i-fizicki-pripremljeniji-tim-balkanskog/

Ne treba se, naravno baviti teorijom zavere, ali postavlja se pitanje, ko je javio broj legitimacije Nikole Ćirića. Legitimaciju ima Balkanski, protokol je radjen u Pirotu u prisustvu predstavnika Jedinstva i delegata koji je iz Negotina.

I još jedan detalj! Kada su uradili novi zapisnik predstavnici Majdanpeka su sutradan uputili žalbu direktoru Lige Nebojši Popoviću iz Kruševca

....................................................

U sredu, 28. avgusta odigrana je zaostala utakmica prvog kola Zone Istok. Balkanski je savladao ekipu Tanasko Rajić u Pirotu sa 2:0. Gosti su golove postigli u poslednjem minutu utakmice i nadoknadi vremena !

......................................................

3.kolo

Rezultati

Sledeće kolo