Andrej Raičević imenovan za Direktora Fudbalske Futsal Asocijacije Srbije (FFA)

06. februar 2024. 17:54 Sport Pirot Plus Online

Naš sugradjanin, vlasnik ŠF "UNITED", dugogodišnji fudbalski stručnjak koji poseduje UEFA "A" licencu, radio u zemlji i inostranstvu imenovan je za Direktora Fudbalske Futsal Asocijacije Srbije.

- Čast mi je i zadovoljstvo što će pre svega naš fudbalski grad PIROT u budućnosti imati još bolje kontakte sa fudbalskom Srbijom.

Radujem se što posle samo godinu dana rada sa mojom privatnom ŠF "UNITED" imamo zapažene rezultate, isto tako i rezultate kao trener predhodnih godina u fudbalu, što je rezultiiralo pozivom prvog čoveka Fudbalske Futsal Asocijacije Srbije, gosp. Aleksandra Džakulića i dogovorimo saradnju.

- Pre svega želim da se zahvalim Gradskoj upravi i sportskom centru koji su zaista omogućili svim sportskim klubovima adekvatne uslove za trening i korišćenje terena ( potpuno besplatno) što nije slučaj u drugim gradovima, i samim tim nam omogućili da uz profesionalni rad naša deca iz Pirota i okoline postanu veliki sportisti i profesionalci. 

Odmah nakon postignutog dogovora, složili smo se da nema vremena za gubljenje i u dogovoru sa ljudima iz Gradske uprave i iz Sportskog centra Pirot već 18.02.2024 u Sportskoj Hali Kej održaće se kvalifikacioni turnir za decu rodjenu 2015 ( U 8 ) i decu rodjenu 2016 god ( U 7)

-PRVA 3 mesta obezbediće učešće na završnom turniru u Leskovcu za prvaka Srbije.

U budućnosti se nadamo da će naš grad PIROT biti domaćin i završnice za prvaka Srbije, a trenutno smo i u pregovorima sa susednim zemljama o održavanju završnice za prvaka Balkana.

- Učinićemo sve da tako i bude jer Pirot je oduvek bio grad fudbala i naša deca i ljubitelji fudbala u Pirotu to itekako zaslužuju.

  - Ovom prilikom pozivam sve ljubitelje fudbala da 18.02.2024 dodju u Halu Kej i uživaju u čarolijama naših malih budućih šampiona.

Sportski pozdrav!