Akcija „Pirot grad parkova i cveća” u toku! Uredjujte sredinu u kojoj živite, šaljite nam fotografije. Komunalac će vas nagraditi!

31. oktobar 2016. 10:30 Gradska hronika Pirot Plus Online

Sa Javnim preduzećem Komunalac uveliko radimo Akciju ,,Pirot grad parkova i cveća”! Pratimo kakve mere preduzimaju radnici Komunalca da nam grad bude u zelenilu i cveću i podstičemo naše sugradjane da nam šalju fotografije o uredjenju svog dvorišta, ulice, trga, prostora izmedju zgrada.

Naš sugradjanin Milan Slavković poslao nam je fotografije iz svog dvorišta . Objavljujući ih podstičemo vas da brinete o sredini u kojoj živite i uredjujete prostore .

Na kraju naše zajedničke Akcije, Komunalac će nagraditi naše sugradjane, kao i uredne platiše i u gradu i selima. Učestvujte u našoj Akciji, korist je višestruka.

I na kraju , fotografija za koju se zbog sadržaja izvinjavamo, ali može da odslika stanje i raspoloženje, ali i ponašanje nemarnih ljudi. Ovu fotografiju poslao nam je Dejan Djordjević iz sela blizu Pirota. Objavljujemo je da posluži kao opomena.

Ovo je Akcija u kojoj ćemo ukazivati na pozitivne, ali i negativne primere. Još jednom, izvinite zbog sadržaja poruke na kontejneru! . Ali , sve je to deo našeg života. Nažalost!!!