Zoran Milovanović i Bogdan Petrović: Dobra je Liga, u toku je finiš, teško je stići do “još samo ova”

03. decembar 2021. 09:28 Sport Pirot Plus Online

 Druga liga B

10.kolo

 Kruševac : KK Napredak Junior – KK Pirot

           Dobrim igrama, serijom pobeda, izuzetnom energijom koju pokazuju na svakoj utakmici, košarkaši Pirota vratili su ljubitelje ovog sporta u Halu. Iako još uvek  ima onih koji zbog kovida razmišljaju da li da dodju u pirotski hram košarke, iz utakmice u utakmicu Piroćanaca je sve više.

  Sve to, devet uzastopnih pobeda, izuzetan ambijent na utakmicama, doprineli su da ova kombinacija mladosti i iskustva koju je napravio Zoran Milovanović, pirotski trener, sa svojim saradnikom Dušanom Lilićem, povećala je odgovornost, obavezu da se ovako nastavi.

     Pirotski tim u subotu uveče igra u Kruševcu sa starim rivalom, Napretkom (dodato je ono junior).

      Ne može se reći da su Zoranovi momci bez obzira na trenutni plasman na tabeli  sigurni favoriti, nisu oni ni na jedan meč otišli obećavajući pobedu, ali, atmosfera koja vlada medju njima, dovoljno govori o ambicijama.

  Bilo je tako i sinoć (četvrtak, 2.decembar) na treningu.

 Iako je delovao opušteno, osmeh na licu, Bogdan Petrović, još jedan adut u pirotskom timu, poštuje Kruševljane i ističe njihove sve bolje igre:

    Zoran Milovanović, takav utisak uvek stičemo, deluje smireno (dok se “vatra” ne upali), samouvereno u onom smislu da zna dobro rivala, još bolje svoje igrače i da su mu procene uvek realne. Napredak igra sve bolje. Nalaže oprez.

  U ekipi Napretka igraju Piroćanci Borko Djordjević i Uglješa Radulović.

      Utakmica se igra u subotu u 18 h. Nastojaćemo da postavimo link da pratite video prenos utakmice.